Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά στη Ραφήνα

Published

on

Την ευκαιρία να παραμείνει ζωντανός στο κυνηγί της παραμονής έχασε ο Ηρόδοτος ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Τρίγλια Ραφήνας. Οι Ραφηνιώτες παρότι προσπάθησαν αρκετά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο παραμένοντας στην 6η θέση της κατάταξης. Οι κυανόλευκοι με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όμως ο Ζαν Κούρτι δεν κατάφερε στο 2′ των καθυστερήσεων από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Παππά, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους.Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 25′ με τον Μωραϊτη, με τον Γκίκα στο 49′ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Σχίζας, Γούναρης-Τσιλιπάνος (Αθηνών)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Παππάς, Τσιούμας (84′ Κώτσι), Μεϊμάρογλου (72′ Λαζούρας), Ντούμπερετ, Τσέπας, Σκαφίδας, Σταμπέλος, Μάντζης, Βεστάκης (72′ Ζέκιο), Χρυσάφης), Γκίκας

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης (55′ Μπαλάφας), Χαρίτος, Ρουσσάκης, Γενιτσαρίδης, Μαυρίδης, Κούρτι, Κοιλιάρας (75′ Προβιδάκης), Μωραΐτης (70′ Μεράι), Πήλιος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply