Connect with us

4ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης: Θα πετύχουμε όποια εμπόδια και αν υπάρξουν

Published

on

Καζάνι που βράζει είναι ο Αστέρας Βάρης αναφορικά με την διαιτησία που έτυχε στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής στο ματς με τον Κισσαμικό. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των κυανόλευκων έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μιχελή θεωρώντας τραγικές τις αποφάσεις του Πειραιώτη ρέφερι. Μάλιστα, η διοίκηση των κυανόλευων εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρονται τα εξής:

Ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης παραμένει πιστός στις αρχές και τις άξιες του και θα προσπαθεί για την Νίκη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κάθε Κυριακή με όποια ομάδα και αν αγωνίζεται. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια. Η διοίκηση , οι ποδοσφαιριστές , όπως και ο προπονητής κ. Θανελλας θα πετύχουν τον στόχο που έχουν από κοινού θέσει , όποια εμπόδια και αν υπάρξουν , διότι δόγμα και μοναδική μας περιουσία είναι η αξιοπρέπεια.

Η ομάδα του Π.Γ.Σ.Κισσαμικου είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν έχει την ανάγκη κανενός διαιτητή για να πετυχει τον στόχο της. Το οικονομικό μπάτζετ της ομάδος της Κρήτης και η αξία των ποδοσφαιριστών της είναι πολύ μεγάλη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply