Connect with us

4ος Όμιλος

Έλαμψε το άστρο του!

Published

on

Σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος περίσσευαν, ο Εθνικός Πειραιά επικράτησε με 5-3 στην διαδικασία των πέναλτι της Κηφισιάς και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Μπροστά σε 300 άτομα εκ των οποίων οι 80 ήταν φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας, πραγματοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο επιφύλασσε συγκινήσεις σε όλη τη διάρκεια του. Οι Πειραιώτες παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι συγκριτικά με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Για το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη κέρδος ήταν ο Γιώργος Γούλας ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των ‘μπλε’ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αφού πήρε τις περισσότερες μάχες στον αγωνιστικό χώρο συμβάλλοντας στη νίκη της ομάδας του. Από την άλλη, οι κυανόλευκοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα ωστόσο κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση και να οδηγήσουν τον αγώνα στην παράταση. Εκεί δεν αναδείχθηκε καμία ομάδα νικήτρια με αποτέλεσμα οι ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν πιο εύστοχοι και κατάφεραν εν τέλει να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Το ματς ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στο ματς, καθώς ο Γκουτσούλας μόλις στο 4′ με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 8′ ο Γκορόγιας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, με τους Περαιώτες να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη και στο 56′ να παίρνουν το προβάδισμα χάρις σε σουτ του Βελέτη. Στο 64′ ο Παυλόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Ανδρίκο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δωροβίνης ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 76′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-2 όμως ο Βέρμπης αστόχησε από τα έντεκα βήματα, με τον Βουτσινά να λέει ‘όχι’. Οι παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη δεν παράτησαν το παιχνίδι αφού κατάφεραν με γκολ των Γκουτσούλα στο 79′ και Δρυμούση στο 85′ να οδηγήσουν τον αγώνα στην παράταση, με τον Κολοτούρο στο 84′ να έχει δοκάρι. Στο 116′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όμως η προσπάθεια του Δρυμούση σταμάτησε στο δοκάρι.

1-0 Σούφλας (Εθνικός Πειραιά)

1-1 Κολοτούρος (Κηφισιά)

2-1 Δωροβίνης (Εθνικός Πειραιά)

2-2 Ματσούκας (Κηφισιά)

3-2 Παυλόπουλος (Εθνικός Πειραιά)

3-3 Θανόπουλος (Κηφισιά)

4-3 Μπένα (Εθνικός Πειραιά)

4-3 Γκουτσούλας (Κηφισιά) απέρουσε ο Βουτσινάς

5-3 Γούλας (Εθνικός Πειραιά)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Παπάζογλου (65′ Καραμπάς), Έσλερ (105′ Παλαηρούτας), Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιμικλής (59′ Δρυμούσης), Τεγούσης, Γκουτσούλας, Ματσούκας, Θανόπουλος, Βέρμπης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος, Κουκουλής, Μπένα, Τογρού (81′ Σούφλας), Βελέτης, Γούλας, Παυλόπουλος, Γκορόγιας (70′ λ.τρ. Παυλάκης), Λεωνιδόπουλος (58′ Δωροβίνης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply