Connect with us

4ος Όμιλος

Νέα Ιωνία-Τρίγλια Ραφήνας 1-1

Published

on

Ούτε αυτή τη φορά μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα τη Νέα Ιωνία καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Τρίγλια Ραφήνας, με αποτέλεσμα ο προσφυγικός σύλλογος να παραμένει σε δύσκολη θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Από την άλλη, οι Ραφηνιώτες στο α’ μερος είχαν την υπεροχή όμως ατύχησαν καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στη συνέχεια ωστόσο βελτιώθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον Αχμέτ μόλις στο 5′ να γράφει το 1-0 με ωραία κεφαλιά. Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 22′ όμως η προσπάθεια του Ζέκιου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καπούταγλη. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να… τελειώσουν το ματς στη συνέχεια, όμως ο Παππάς δεν επέτρεψε στους Μπάρκογλου και Καραχάλιο να κάνουν το 2-0, διατηρώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Βεστάκη στο 68′ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 κι ενώ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Δημγκιόκα

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Καπούταγλης, Δημγκιόκας, Ρόππας, Λαμάι, Αχμέτ, Σπαγγής, Καραχάλιος Π., Τύρπος (70′ Όγκμποε), Μπάρκογλου (62′ Νησαριώτης), Καραχάλιος Α. (87′ Χλωρός), Καραγιάννης.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παππάς, Γκίκας, Μεϊμάρογλου, Ντούμπερετ, Τσέπας (12′ λ.τρ. Σταμπέλος), Σκαφίδας, Λαζούρας, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης, Ζέκιο (90′ Κότσι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply