Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό τίτλου ο Κισσαμικός

Published

on

Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι πλέον ο Κισσαμικός καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ Κρουσώνα, εκμεταλλευόμενος πλήρως τη γκέλα της Κηφισιάς στο ματς με τον Ηρόδοτο. Οι Χανιώτες αύξησαν την διαφορά τους στου πέντε βαθμούς από την Κηφισιά και χωρίς αμφιβολία αποτελούν το αφεντικό του ομίλου. Οι ‘κόκκινοι’ μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 41′ με τον Μπερνιδάκη που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Στο 47′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρις το αυτογκόλ του Γκαλίτσιου και στη συνέχεια οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου διαχειρίστηκαν σωστά το ματς φτάνοντας στο τρίποντο.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Κόλλιας, Φυσαράκης, Χαρίσης, Μασέλης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Μπάτσι, Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Κρίτσας(53 Σκουτέλης), Βαρούχας (78′  Στρατηγάκης)
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Σμίλτος, Δάρλας(65 Βιδάλης), Τζανής, Φραγκουλάκης, Σεληνιωτάκης,  Τσερκέζος, Τσικουδάκης, Πασιαλής (68′ Ντεντάκης), Λώττας, Μπερνιδάκης (78′ Στεφανίδης).

 

47΄Κόρνερ Λώττα λάθος διώξιμο του Γκαλίτσιου η μπάλα στα δίκτυα 0-2 Γκολλ

86΄Σουτ του Μαυρομάτη απέκρουσε θεαματικά ο Λαζαρίδης στην γωνία του 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply