Connect with us

4ος Όμιλος

Νικη παραμονή για Αστέρα Βάρης

Published

on

Νίκη παραμονής σημείωσε ο Αστέρας Βάρης καθώς επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας, διατηρώντας παράλληλα την επαφή του με την πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο χάρις σε γκολ του Κωβαίου στο 42′. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα αύξησαν την πίεση τους προκειμένου να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα σφράγιζε τη νίκη, όμως οι Κάλφας και Σωτηρόπουλος στάθηκαν άτυχοι, με την αγωνία να παραμείνει μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν κατάφεραν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους μπροστά από την εστία του Λέτσο με το 1-0 να μείνει μέχρι τέλους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Λέτσο, Ντάλλας, Μανδύλης, Μανάλης, Μαγγίνας, Φωστέρης, Μάμαλος (65′ Κάλφας), Μάγγος, Κωβαίος, Κουιρουκίδης (90+1 Νίκου), Σωτηρόπουλος (82′ Ιωακειμίδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Νίκος ΔεδελετάκηςΑλευράς, Λαμπράκης, Ζαμπετάκης, Λιλάι, Χατζάκης, Καρβούνης (62′ Τσαμπανάκης), Παισανίδης, Χαρικόπουλος, Δεδελετάκης, Χάιντερ (67′ Μπιτσακάκης Ε.), Κωνσταντίνου (88′ Χρυσοφάκης Ρ.).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply