Connect with us

4ος Όμιλος

Γκέλα για Κισσαμικό-Κερδισμένος ο Εθνικός

Published

on

Τη νίκη με την οποία θα διατηρούσε την απόσταση ασφαλείας από την Κηφισιά ήθελε ο Κισσαμικός στο ματς με τον Εθνικό. Παρ’ όλα αυτά, οι Πειραϊώτες αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι αφού κατάφεραν να αποσπάσουν έναν πολύτιμο βαθμό από το Καστέλλι, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι Χανιώτες στάθηκαν άτυχοι αφού πέρα από το γεγονός ότι πατούσαν ελαφρώς καλύτερα από τον αντίπαλο, σημάδεψαν δυο φορές το δοκάρι σε προσπάθειες των Φραγκουλάκη (12′) και Σεληνιωτάκη (58′). Από εκεί και πέρα, το θετικό για το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι ότι η Κηφισιά δεν κατάφερε να κερδίσει, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Χανιώτες πλέον αισθάνονται την ανάσα του διψασμένου Ιωνικού ο οποίος με τη νίκη του κόντρα στη Νέα Ιωνία απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Το συγκεκριμένο γεγονός δίνει νέα τροπή στο πρωτάθλημα αφού οι Χανιώτες έχουν να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Νεάπολης εκτός έδρας και την Κηφισιά εντός και ίσως τα συγκεκριμένα παιχνίδια αποτελέσουν κομβικά για την ομάδα εκείνη που θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Θυμιου Γεωργούλη επιβεβαίωσαν σε ακόμη ένα ματς ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με την υπομονή που έδειξαν στο παιχνίδι τους μπόρεσαν να αποσπάσουν έναν πολύτιμο βαθμό. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, οι Χανιώτες προηγήθηκαν χάρις σε εκτέλεση πέναλτι του Φραγκουλάκη, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στα μέσα της επανάληψης με τον ίδιο τρόπο, χάρις σε γκολ του Σούφλα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12′ Από πάσα του Λώττα δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη η μπάλα στο δοκάρι.
16′ Φάουλ του Φραγκουλάκη απέκρουσε ο Βουτσινάς.
20′ Δυνατό σουτ του Σελινιωτάκη, η μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία.
33′ Σουτ του Παυλάκη άουτ.
34′ Γύρισμα του Σουμπασάκη, ο Πασιαλής δεν μπορεί να επωφεληθεί και στη συνέχεια βρίσκεται στο έδαφος ο Μπερνιδάκης από μαρκάρισμα του Σούφλα, με το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς.
43′ Ατομική προσπάθεια του Μπερνιδάκη και σουτ που αποκρούει ο Βουτσινάς.
44′ Ο Λώττας αποφεύγει το μαρκάρισμα αντιπάλου μέσα στην περιοχή και προσπαθεί να σκοράρει με σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Βουτσινάς αποκρούει ξανά.
45+2′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο διαιτητής Ζαχαριουδάκης καταλογίζει πέναλτι για χέρι του Γερόλυμου σε γύρισμα του Μπερνιδάκη.
45+4′ ΓΚΟΛ: Ο Φραγκουλάκης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι ανοίγοντας το σκορ (1-0).
58′ Κόρνερ του Φραγκουλάκη κεφαλιά του Σελινιωτάκη στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
60′ Σέντρα του Τσερκέζου, ο Πασιαλής με “τακουνάκι” πήγε να πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ, αλλά ο Βουτσινάς απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Από την εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη ο Σελινιωτάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
64′ Ο Λώττας πήγε με “λόμπα” να σκοράρει αλλά ο Βουτσινάς μπλόκαρε.
80′ ΓΚΟΛ: Πέναλτι για ανατροπή του Γκορόγια από τον Πασιαλή, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Σούφλας (1-1).
89′ Ο Μποτωνάκης πασάρει στον Μπερνιδάκη, που από πλεονεκτική θέση στέλνει με σουτ τη μπάλα άουτ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος) Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σμίλτος, Τζανής, Βιδάλης, Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας (76′ Μποτωνάκης), Σουμπασάκης (68′ Τσικουδάκης), Πασιαλής (81′ Ντεντάκης), Μπερνιδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης)  Βουτσινάς, Μπένα (71′ Γκορόγιας), Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας, Παυλάκης (84′ Σαμιώτης), Σούφλας, Μάναλης, Δωροβίνης, Υφαντής (62′ Παυλόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply