Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-Γιούχτας 0-0

Published

on

Μπορεί να είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση με τον Γιούχτα, όμως η Κηφισιά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Η ομάδα των βορείων προαστίων αναδείχθηκε ισόπαλη χώρις τέρματα με τους Αρχανιώτες, και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ιωνικού γκρεμίστηκαν από την 2η θέση. Πλέον, οι Κηφισιώτες απέχουν πέντε βαθμούς από την κορυφή και η αποστολή τους αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου παραμένει δύσκολη. Αντίθετα, οι πράσινοι μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα αφού κράτησαν όσο μπορούσαν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές μακριά απο την εστία του Δημαράκη, βάζοντας στις αποσκευές τους έναν πολύτιμο βαθμό

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, με τον Βέρμπη στο 70′ να πετυχαίνει γκολ το οποιο ακυρώθηκε, καθώς θεωρήθηκε ότι ο επιθετικός της Κηφισιάς έκανε κοντρόλ με το χέρι.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου) Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Καραμπάς, Ανδρίκος, Γιόνδης (65′ Παλαηρούρας), Ματσούκας, Βέρμπης, Γκουσούλας (80′ Παπάζογλου), Θανόπουλος (60′ Δρυμούσης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κούρτογλου-Κασσωτάκης): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Ιερωνυμάκης, Παναγιωτόπουλος, Καλαϊτζίδης (89′ Κορτσινίδης), Μυλωνάς (75′ Μιχελακάκης), Ζαφειρίδης, Στασινόπουλος (64′ Ρόβας), Ανωγειανάκης, Ηλιόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply