Connect with us

slideshow

Λαμπρή η φετινή γιορτή της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο μεγαλοπρεπές Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά

Την εκδήλωση χαιρέτισε στο ξεκίνημά της ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: « Φέτος κλείνουν 90 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσή μας, καθώς και αύριο(σήμερα) ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας ο Ολυμπιακός. Έχουμε την τύχη να κάνουμε τη γιορτή μας σε ένα «στολίδι» του Πειραιά, όπως είναι το Δημοτικό Θέατρο, όπως και το περασμένο Σάββατο διοργανώσαμε τον Τελικό του Κυπέλλου Πειραιά σε ένα γήπεδο κόσμημα που λέγεται «Γιώργος Καραϊσκάκης». Ευχαριστούμε το δήμο Πειραιά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς και την «Καραϊσκάκης ΑΕ» για την παραχώρηση αυτών των ιστορικών χώρων και επισημαίνω ότι όπως κάνουμε αυτά τα δυο χρόνια θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα σωματεία».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Συνεργάστηκε ο Φώτης Περιφάνης

Νωρίτερα είχε μιλήσει το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από την Ένωση δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣΠ για την τιμή που μου έκανε να με τιμήσει και να πω για τον πρόεδρό της τον Γιώργο Ανατολάκη, πως είχε πάντα ψυχή και δύναμη και είμαι σίγουρος πως θα διαπρέψει και σε αυτό το εγχείρημα».

 

 

Τον Σάββα Θεοδωρίδη τίμησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος είπε: « Η ΕΠΣ Πειραιά υπήρξε από παλιά και έχει διαχρονική θέση στη γέννηση της ΕΠΟ καθώς και στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρός της είναι το καλύτερο παράδειγμα αξιοποίησης του αθλήματος. Η συνεργασία μας θα είναι πάντα σε κλίμα αλληλεγγύης και κοινών στόχων για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Επίσης στο βήμα μίλησε και ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιά Αλέξης Αγγελόπουλος που τόνισε: « Ο Εθνικός δεν μπορεί να περάσει σε ανυποληψία. Αυτά τα τρία χρόνια έχουμε ξαναφέρει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια στο σωματείο. Για αυτό το οποίο παλεύουμε είναι ο Εθνικός να έχει ένα δικό του «σπίτι». Καταφέραμε να πάρουμε με το μέρος μας ΤΑΙΠΕΔ, την ΕΠΣΠ, τον Δήμο και αναμένουμε και την θετική ανταπόκριση της Περιφέρειας».

Απάντηση στο τελευταίο έδωσε ο Δήμαρχος του Δήμου Πειραιά, ο οποίος έφτασε στο τέλος της εκδήλωσης λόγου προγραμματισμένου Δ.Σ. και ανέφερε: « Το κονδύλι για το γήπεδο του «ΣΕΦ» έχει εγκριθεί. Και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το σημαντικό έργο», είπε ο Δήμαρχος της πόλης και προσέθεσε: « Βέβαια σαν Δήμος έχουμε στόχο και την βελτίωση και άλλων εγκαταστάσεων στον Πειραιά, και σε αυτό θα μας βοηθήσουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προθυμοποιηθεί με δωρεές να μας ενισχύσουν».

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης Ιορδάνης Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Μπουλές, Δημήτρης Πλουμίδης, Στέλιος Μπρατσόλης, Ανδρέας Ευθυμίου, Άρης Τσατσαρίδης, ενώ την γιορτή έκλεισε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας.

*Αρκετά συγκινητικές ήταν δυο βραβεύσεις.  Αυτή του γενναίου παράγοντα του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την εμφάνισή του στη σκηνή, καθώς και της κόρης του αείμνηστου Γιώργου Ξηράκη Κατερίνας.

*Την εκδήλωση παρουσίασαν ο σύμβουλος της ΕΠΣΠ Γιάννης Ποντίκης και ο δημοσιογράφος Αντώνης Δαρζέντας .

 

Ποιοι παραβρέθηκαν

Στην λαμπρή γιορτή της ΕΠΣ Πειραιά το παρών  έδωσαν οι βουλευτές Εύη Καρακώστα( ΣΥΡΙΖΑ) , Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Τραγάκης ( Νέα Δημοκρατία)

Οι Δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μώραλης ,  Μοσχάτου- Ταύρου  Ανδρέας Ευθυμίου.

Ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος Τσαρδινάκης, οι αστυνομικοί διευθυντές Γιαννούλης Μακρογιάννης

Οι πρόεδροι Οργανισμών Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας των Δήμων Πειραιά Σταύρος Ελληνιάδης, και Κορυδαλλού Γιώργος Μακρινός.

Η δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά.

*Από την ΕΠΟ  ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκη , ο πρόεδρος τη επιτροπής πρωταθλήματος Γ’  Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος  και ο σύμβουλος Βαγγέλης Μαζαράκης. Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτός από τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη   ήταν ο αντιπρόεδρος και πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Δημήτρης Αγραφιώτης και η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Κατερίνα Μυλωνά

Από Ενώσεις Ποδοσφαιρικών  Σωματείων οι πρόεδροι Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς, Πρέβεζας- Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας, Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστου, Τρικάλων Θανάσης  Μπουτζιώλης.

Την ΕΠΣ Αθήνας εκπροσώπησαν οι  κ. Γιάννης Ρούσσος και Στέλιος Ευστρατίου

Ο ιδιαίτερος του Υφυπουργού Αθλητισμού Κουντρουβίδης Στάθης , ο εκπρόσωπος του ΓΓΑ Τάσος Πανταζίδης , ο εκπρόσωπος του αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Στρατής ,

Οι τέως παράγοντες της ΕΠΟ κ. Θωμαΐδης, Τσεμπεράκης, Τσαντζαρίδης ,ο  αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Σπύρος Λιόλιος .

Οι πρώην παράγοντες της ΕΠΣΠ Στέλιος Μπρατσόλης Βασίλης Βασιλόπουλος, Στάθης Αμαραντίδης  Χρήστος Μπουλές κ.α

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος.

Οι Γιώργος Κωττάκης και Αλέκος Κτενάς εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιά .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply