Connect with us

4ος Όμιλος

Σιακάρας: “Δίπλα στην ομάδα”

Published

on

Μπορεί ο Ιωνικός να παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο παιχνίδι με τον ΑΟ Γλυφάδας και με την ήττα που γνώρισε να έμεινε ουσιαστικά εκτός στόχων, ωστόσο σε προσωπική του δήλωση που παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Σιακιάρας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στην ομάδα. Αναλυτικά, η δήλωση του: Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η εικόνα που έδειξε η ομάδα μας ήταν κακή και σαφώς δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτήν. Αν θέλεις να μένεις “ζωντανός” στο κυνήγι της ανόδου πρέπει ακόμα και στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια να δείχνεις σοβαρότητα και πάθος που να αρμόζει στους στόχους σου. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να παραμείνουμε σε απόσταση “βολής” από την κορυφή.

Ο Ιωνικός από την στιγμή που ανέλαβα, όπως όλοι γνωρίζετε, είχε πολλά προβλήματα όπου δόθηκε αγώνας για να τα λύσω με σκοπό να προχωρήσει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω από εκεί που βρισκόταν.

Ανέλαβα μια τόσο μεγάλη ευθύνη, για μια τόσο ιστορική ομάδα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για εκείνη αφού κανένας δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία να εκθέσει τον εαυτό του και να αναλάβει να βοηθήσει τον σύλλογο. Εγώ το έκανα με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς τον Ιωνικό χωρίς όμως να δέχομαι κανενός την υπόδειξη για τις αποφάσεις που θα έπαιρνα. Αυτός ήταν και ο όρος που είχα θέσει.

Φυσικά και δέχομαι προτάσεις και ιδέες από ανθρώπους που αγαπούν τον Ιωνικό, όπως άλλωστε εμπράκτως έχω αποδείξει όταν κλήθηκα να παραβρεθώ και στους δυο συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, καλώ τον κόσμο του Ιωνικού να μετριάσει την πικρία του για τα όποια λάθη έχουν γίνει, φτάνοντας την ομάδα σε αυτή την κατάσταση, και να της δώσει την στήριξη και την αγάπη όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να δίνουν. “

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.
Σιακάρας Φώτης
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply