Connect with us

slideshow

« Πετάει» το Κερατσίνι. 1-0 την Προοδευτική στη Νίκαια!

Published

on

Το σκηνικού του α’ γύρου επαναλήφθηκε . Το Κερατσίνι που έχει αναδειχτεί πρωταθλήτρια ομάδα από την προηγούμενη αγωνιστική , αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 71’ νίκησε στο 92’ με 1-0 την Προοδευτική που αποδοκιμάστηκε στη λήξη από τον κόσμο της .

Οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν ψυχωμένα και με αντεπιθέσεις στο 20’ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Φούντα ( μόνος με τον Μπαλαφούτη πλάσαρε άουτ.

Στο 55’ η Προοδευτική πέτυχε γκολ με τον Ζίζηλα που ακυρώθηκε σωστά με υπόδειξη του βοηθού Ζησιμόπουλου.Στο 70’ η κεφαλιά του Ζίζηλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ραπτόπουλος από ευνοϊκή θέση  δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ. Στην συνέχεια της φάσης ο Γκιάτης υπέπεσε σε σκληρό φάουλ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το Κερατσίνι  ήταν αυτό που « μίλησε » τελευταίο . Σε αντεπίθεση  στο 92’ βγήκε γρήγορα μπροστά ο Τουρνάς και με ψύχραιμο πλασέ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Από τον διαιτητή Καρυοφύλλη έχουν παράπονα οι Κερ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Ζαφειράτος, Μύρκος, Ζίζηλας Καράκαλος,. Τερλελής( 75’ λ.τρ.  Τουρκοχωρίτης)  Κολιούσης, Ζελέκου, Ραπτόπουλος, Κοσμάς( 87’ Νταφόπουλος ) Τσιάνος( 72’ Φώσκολος )

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Φούντας, Σκορδίλης( 30’ λ.τρ. Παπαδόπουλος) Μαριόλης , Βαττής, Σφυρογιαννάκης, Μάλλης( 78΄λ.τρ. Αγγελάκης)  Γκιάτης, Σαντρία( 65’ Γκουντού ) , Τουρνάς Κουρκούτης

*Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Κερατσινίου ευχαριστούν την Προοδευτική για την άψογη φιλοξενία .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply