Connect with us

slideshow

Τα Πειραιώτικα του Αντώνη

Published

on

H νέα Δημοτική αρχή  Κερατσινίου- Δραπετσώνας βρίσκεται πολύ κοντά στα σωματεία της περιοχής .  Στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟ Κερατσίνι έχουν λόγους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τους ηγέτες του Δήμου. Ιδιαίτερα για τον αντιδήμαρχο Χρήστο Καραγιαννάκη καθώς και για τις τεχνικές υπηρεσίες που λύνουν άμεσα κάθε πρόβλημα που έχει προκύψει.. Να σημειωθεί ότι έχει εγκριθεί ποσό περίπου  400.000€  για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα καθώς και για  διάφορες εργασίες  στον περιβάλλοντα χώρο. Οι εργασίες θα γίνουν μετά το τέλος της περιόδου  φυσικά . Όμως τώρα ενόψει  και των μπαράζ ανόδου είναι αναγκαίο να γίνουν κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις , όπως είναι το «φρεσκάρισμα» του χλοοτάπητα ( κούρεμα , λίπασμα κλπ΄) ενώ θα πρέπει να κλείσουν και οι λακούβες . Κινήσεις που θεωρούνται απαραίτητες για να πάει καλά η ομάδα στους αγώνες  μπαράζ και να μην αποτελέσει το γήπεδο τροχοπέδη στην πορεία της…

Στα πλαίσια των τελικών αγώνων του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα από τη Κυριακή 5 Απριλίου έως τη Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, με εισήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή της 3ης Ζώνης κ.Γεωργόπουλου Βασίλη επιλέχθηκαν τρεις  Πειραιώτες ποδοσφαιριστές . Για την ομάδα των Παίδων οι Απόστολος Μαρτίνης  και Βασίλης Τσέργας .του Ολυμπιακού ενώ  για την ομάδα των Νέων  ο Αλέξανδρος Χατζηκυριακού  του Ιωνικού. Οι ευχές των ανθρώπων της Επιτροπής Μικτών Πειραιά , συνοδεύουν  τα παιδιά στη νέα τους προσπάθεια…..

Δυο φορές  λήστεψαν τον τελευταίο μήνα  άγνωστοι το σπίτι του παλαιού προπονητή Μιχάλη Χάνου στη Νεάπολη. Την τελευταία φορά ήταν κι ο ίδιος μέσα και μάλιστα τον απείλησαν βάζοντας του το ένα κατσαβίδι στο  λαιμό. Τελικά οι ληστές έφυγαν παίρνοντας μαζί τους λίγα χρήματα και κάποια τιμαλφή….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply