Connect with us

4ος Όμιλος

Πετράκης: Αντέχουμε στα δύσκολα

Published

on

Η χρονιά ξεκίνησε καταστροφικά για εκείνον και αυτό διότι στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με τον Εθνικό Πειραιά, ο Ηρόδοτος κλήθηκε να πληρώσει για το τραγικό συμβάν που συνέβη και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του άτυχου φιλάθλου των Πειραιωτων, Κώστα Κατσούλη. Η αφαίρεση των βαθμών ήρθε σαν μαχαιριά για τους ανθρώπους της ομάδας και αυτό διότι είδαν τους βαθμούς που είχαν κατακτήσει μέσα στο γήπεδο να χάνονται εξαιτίας μιας μερίδας ανεγκέφαλων. Παρ’ όλα αυτά, ο ιστορικός σύλλογος όχι απλά σηκώθηκε αλλά στάθηκε γερά στα πόδια του και δείχνει ικανός να πετύχει αυτό που για πολλούς μοιάζει με θαύμα, δηλαδή να την παραμονή στην κατηγορία. Στην κορύφωση του πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη καλείται να δώσει πέντε τελικούς και αρχής γινομένης από το ματς της Κυριακής με τον ΑΟ Γλυφάδας, οι Κρητικοί θα πρέπει να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν για να κερδίσουν την παραμονή.

Η ‘ΩΡΑ τω σπορ’ επικοινώνησε με τον Γιώργο Πετράκη ο οποίος άφησε το… στίγμα του για το ματς της Κυριακής με τον ΑΟ Γλυφάδας λέγοντας:

Σίγουρα ενδεχόμενη νίκη για εμάς στην έδρα μας αυξάνει τις πιθανότητες για να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά από την άλλη μεριά έχω καταντήσει κουραστικός να λέω ότι για εμάς είναι ακόμη ένα παιχνίδι το οποίο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση που μας διέκρινε στα προηγούμενα ματς. Άλλωστε κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Η ομάδα του Ηροδότου έχει δείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνει και το ίδιο πιστεύω να κάνουμε και την Κυριακή’. Στη συνέχεια ο νεαρός προπονητής προχώρησε στο σχολιασμό του αντιπάλου υποστηρίζοντας: Ο ΑΟ Γλυφάδας βρίσκεται σε ανοδική πορεία κάτι που σημαίνει ότι αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και συγκέντρωσης του αγώνα για εμάς’.

Εκτός ο Μπαλάφας

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός μάχης για το συγκεκριμένο ματς έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μπαλάφας, σε αντίθεση με τον Νίκο Κουσίδη που αποθεραπεύτηκε και θα δώσει κανονικά το παρών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply