Connect with us

4ος Όμιλος

Αυτόχειρας ο Ηλυσιακός

Published

on

Ιδανικός αυτόχειρας μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ηλυσιακός ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει την Αναγέννηση Ιεράπετρας και να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Οι κιτρινόμαυροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με την ομάδα του Λασιθίου και σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν να φέρ(Κηφισιά, Τριγλία Ραφήνας, Ηρόδοτος και Ιωνικό) καθιστά αρκετά δύσκολη την αποστολή του ιστορικού συλλόγου άναφορικά με το στόχο της παραμονής.

Το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου παρότι παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο συγκριτικά με τα τελευταία ματς δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο εξαιτίας μιας στιγμιαίας αδράνειας στα τελευταία λεπτά. Πάντως, η ομάδα από του Ζωγράφου παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στο 45′ ο Στάμος έγραψε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 88′ με τον Κωνσταντίνου

Διαιτητές: Αστερής, Μπούμπας-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κουρεπίνης, Μητσόπουλος, Φούντας, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Σίσκο, Στρίγγας (72′ Κατσιγιάννης), Πολυχρόνης, Θαναηλάκης, Στάμος (82′ Παπασωτηρίου), Βασιλείου (53′ Κωνσταντίνου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Κων. Λαμπράκης, Ζαμπετάκης, Παϊσανίδης, Χατζάκης, Καρβούνης, Τσαμπανάκης (75′ Ρ. Χρυσοφάκης), Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Κωνσταντίνου, Μαν. Μπιτσακάκης (55′ Κωστ. Λαμπράκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply