Connect with us

4ος Όμιλος

Πύρρειος νίκη για Κισσαμικό

Published

on

Ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Κισσαμικός ο οποίος πήρε δύσκολη νίκη απέναντι στην ιδιαίτερα νεανική Τρίγλια Ραφήνας (3-2).Με αυτό το τρίποντο οι Χανιώτες έφτασαν τους 49 βαθμούς και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, χρειάζονται δυο νίκες προκειμένου να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές. Στο κυριακάτικο ματς ωστόσο τα βρήκαν σκούρα καθώς παρότι οι κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα έδειξαν ότι δικαίως χαρακτηρίζονται ως ένα από τα καλύτερα σύνολα στην κατηγορία. Μόλις στο 1′ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έγραψε το 1-0, με τον Κανελλόπουλο στο 4′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 8′ ο Σουμπασάκης είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Μάνη. Στο 20′ ήταν η σειρά των κιτρινόμαυρων να σημαδέψουν το δοκάρι με τον Μάντζη. Στο 28′ ωστόσο ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός κάνοντας το 2-1. Στο 58′ ο χαρισματικός άσος ισοφάρισε σε 2-2, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 82′ κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα με τον Νίκο Μπερνιδάκη να διαμορφώνει το τελικό 3-2

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος) Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Βιδάλης, Τζανής, Κώτσας, Σμίτλος, Φραγκουλάκης, Κανελλόπουλος (75′ Πασιαλής), Σουμπασάκης (58′ Τσικουδάκης), Λώττας (70′ Στεφανίδης), Μπερνιδάκης.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου) Μάνης, Σολδάτος (60′ Παππάς Ν.), Τσέπας, Τσιούμας, Γκίκας, Κότσι, Συκάς (46′ Καραπάνος), Μάργαρης (72′ Αρβανατίδης), Βατίστας, Ζέκιο, Μάντζης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply