Connect with us

4ος Όμιλος

Αστέρας Βάρης-Ηρόδοτος (Live 0-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Το νικηφόρο σερί του Ηροδότου έλαβε τέλος στην Βάρη αφού η ιστορική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον τοπικό Αστέρα. Οι Κρητικοί πάντως, παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι κρατούν την τύχη στα χέρια τους αφού με τρεις νίκες στα επόμενα τρια ματς με Κισσαμικό, Ηλυσιακό και ΠΑΟ Κρουσώνα θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο της παραμονής. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι , ωστόσο στην επανάληψη οι Κρητικοί βελτιώθηκαν χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν το τέρμα που θα τους διατηρούσε πάνω από τη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μωραϊτη στο 87′ με δεύτερη κίτρινη.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Λέτσο, Μανάλης, Μαγγίνας, Νινιός, Μανδύλης, Ντάλλας, Μάγγος (84′ Κάλφας), Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης, Κωβαίος, Κουιρουκίδης (67′ Σωτηρόπουλος)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Πετράκης) Παναγιωτίδης, Μπαλάφας, Ρουσάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Προβιδάκης, Μαυρίδης (75′ Χρυσοφάκης), Κοιλιάρας (87′ Κλωνάρης), Μωραϊτης, Κούρτι, Πήλιος (90+2 Αχιλλέως).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply