Connect with us

4ος Όμιλος

Σπουδαίο διπλό ο Ηλυσιακός

Published

on

Απ’ ότι φαίνεται ο Ηλυσιακός είναι η ομάδα που της αρέσουν τα δύσκολα αφού σε ακόμη ένα -κρίσιμο- εκτός έδρας ματς πήρε σπουδαίο διπλό ρεφάροντας στο έπακρον την γκέλα που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική με την Αναγέννηση Ιεράπετρας. Οι κιτρινόμαυροι πέρασαν νικηφόρα από την Ραφήνα καθώς επικράτησαν της Τριγλίας με 3-2 πραγματοποιώντας άλμα σωτηρίας. Παρότι το παιχνίδι έκρυψε αρκετούς κινδύνους με δεδομένο ότι οι Ραφηνιώτες ήθελαν τη νίκη για να κλειδώσουν την παραμονή, το συγκρότημα από του Ζωγράφου φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών και παρότι έπαιζε από το 26′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Θαναηλάκη κατάφερε να πάρει ένα χρυσό τρίποντο. Μόλις στο 4′ ο Τζώρτζης έγραψε το 1-0, με τον Στάμο στο 11′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας.

Η αποβολή από πλευράς Ηλυσιακού, ήταν αναμενόμενο να τονώσει την ψυχολογία των γηπεδούχων οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Βεστάκη χάρις σε γκολ που πέτυχε στο 38′ και στο 55′.

Οι Ζωγραφιώτες ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον κορυφαίο του γηπέδου, Γιάννη Τζώρτζη, ο οποίος στο 68′ έγραψε το τελικό 3-2.

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρια να ισοφαρίσουν όμως η προσπάθεια του Κότσι σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη.

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος-Καρβούνης (Μεσσηνίας)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Μάνης, Τσιούμας, Μεϊμάρογλου, Γκίκας (27′ λ. τρ. Λαζούρας), Τσέπας, Σκαφίδας, Κώτσι, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης, Ζέκιο

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κουρεπίνης, Καμβύσης, Χατζηγιαννάκος, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Σίσκο, Φλέγκας, Φούντας (75′ Βασιλείου), Θαναηλάκης, Τζώρτζης (91′ Κουλακάρης), Στάμος (51′ Κατσιγιάννης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply