Connect with us

4ος Όμιλος

Ζωντανός ο Γιούχτας

Published

on

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Γιούχτας ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του Εθνικού Πειραιά και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.. Οι Αρχανιώτες μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους πετυχαίνοντας το 1-0 με τον Ρόβα στο 5′. Στο 73′ ο Ηλιούπολος με πέναλτι έκανε το 3-0 , με τον Μυλωνά στο 83′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Οι Αρχανιώτες πλέον ισοβαθμούν με τον ΑΟ Γλυφάδας, κάτι που σημαίνει ότι η επόμενη αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία είναι ιδιαίτερα κομβική για τον Ηρακλειώτικο σύλλογο με δεδομένο ότι και οι κυανοκίτρινοι καιγονται για βαθμούς.
Διαιτητές: Κασσελάκης, Αναστασάκης-Μαραγκουδάκης (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κασσωτάκης-Κούρτογλου): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Χαλκιαδάκης, Παναγιωτόπουλος, Μιχελακάκης (81′ Σκούφος), Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Ρόβας (86′ Στασινόπουλος), Ανωγειανάκης (65′ Καλαϊτζίδης), Ηλιόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μακρής (75′ Σταφυλάι), Σαμιώτης (46′ Μανάλης), Κουκουλής, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Παυλόπουλος, Δωροφίνης, Υφαντής (86′ Γκορόγιας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply