Connect with us

slideshow

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

***Προχωράει με εντατικό ρυθμό η διάθεση των λαχνών της κλήρωσης ενός αυτοκινήτου που διενεργεί η ΕΠΣ Πειραιά σε συνεργασία με τα σωματεία. Η επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Γιάννη Σπάθα , Αποστόλη Μαρούλη και Γιάννη Σταματάτο είναι ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα κίνηση και ελπίζει ότι τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί περισσότερο , αφού υπάρχουν ακόμα σωματεία που δεν έχουν πάρει λαχνούς. Υπενθυμίζεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων από την πώληση θα πηγαίνει στους συλλόγους, οπότε το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο….

***Η ΑΕ Μοσχάτου είναι ένα από τα πιο δυνατά και σοβαρά σωματεία που υπάρχουν στον χώρο μας. Πάντοτε έβγαζε μεγάλους ποδοσφαιριστές και κορυφαίους παράγοντες . Και η δουλειά που γίνεται στις υποδομές και τις ακαδημίες είναι υποδειγματική. Είναι κρίμα ,όμως που δεν προβάλλεται όπως θα έπρεπε. Οι υπεύθυνοι μπορούν πάντως να δώσουν λύση ….

***To επόμενο Σάββατο18 Απριλίου στις 12.30 στο γήπεδο Σιταποθηκών διεξάγεται ο τελικός του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ίκαρο Καλλιθέας . Νωρίτερα( 10.30)  θα γίνει ο μικρός τελικός , ανάμεσα στον ΑΠΟ Κερατσίνι και τον Αετό Κορυδαλλού. Αξίζει να παρακολουθήσουμε αυτούς τους αγώνες . Πρωταθλήματα δεν είναι μόνο των ανδρών , αλλά και αυτά των υποδομών. Από τα οποία αναδεικνύονται πάρα πολλά ταλέντα τα τελευταία χρόνια…..

***Σε σύλλογο Α’ Κατηγορίας η κατάσταση δεν είναι τόσο ρόδινη όσο φαίνεται προς τα έξω . Υπάρχει κρίση . Η διοίκηση είναι «στον αέρα » . Για να μην πω ότι έχει «φύγει» ήδη. Αναλαμβάνουν άλλοι . Εξελίξεις αναμένονται σύντομα. Το θέμα είναι να βρεθεί μια λύση που θα είναι καλή για το σωματείο. Είναι «πολυτέλεια» για μια ομάδα να διέρχεται διοικητική κρίση με παρατάξεις, την στιγμή που άλλες ομάδες συντηρούνται και λειτουργούν μόνο με ελάχιστα άτομα….

***Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Δάφνη Ταμπουρίων διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στη Β’ Πειραιά. Η χρονιά μπορεί να ξεκίνησε με σκαμπανεβάσματα και με αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, όμως ο τωρινός προπονητής Κώστας Διαμαντόπουλος, μαζί με τον βοηθό του Αντώνη Πετρακόπουλο με σοβαρή δουλειά έχουν φέρει τη Δάφνη στην τρίτη προνομιούχο θέση, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Μεγάλη συμβολή στην πορεία του συλλόγου έχει και ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Γαϊτανιός, που τρέχει όλα τα θέματα της ομάδας…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply