Connect with us

4ος Όμιλος

Θλάση ο Παυλάκης

Published

on

H επιστροφή στις προπονήσεις έκρυβε και ένα κακό νέο για τον Θύμιο Γεωργούλη που είδε τον Μάκη Παυλάκη να μην ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας λόγω θλάσης στον δικέφαλο.

 

Ο μέσος του Εθνικού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο φιλικό με τον Φωστήρα πριν την διακοπή,αλλά από την στιγμή που δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στον Γιούχτα έκανε προπονήσεις θεωρώντας και ο ίδιος ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.Την προηγούμενη εβδομάδα όμως το πρόβλημα συνέχιζε να υπάρχει ,ο Παυλάκης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα και τελικά έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση, μικρή όμως, που θα τον κρατήσει για 4-5 μέρες εκτός γηπέδων. Αυτό σημαίνει ότι χάνει την Ιεράπετρα και φουλάρει για το ματς απέναντι στην Τριγλία στην Ραφήνα.

 

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του κόουτς Γεωργούλη που έστρωσε με το καλησπέρα τους παίκτες του στη δουλειά μαζί με τον Θωμά Μακρή ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη. Αλλωστε, το ματς με την Ιεράπετρα, όσο και αδύναμη να θεωρείται η Ιεράπετρα είναι σημαντικό καθώς οι Κρητικοί στα τελευταία ματς έχουν αποδειχτεί σκληρό καρύδι και όποιος τους υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα.

 

Στην ομάδα άπαντες έχουν καταλάβει τη σημασία του αγώνα και δηλώνουν έτοιμοι για να τελειώσουν μία και καλή την υπόθεση παραμονή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply