Connect with us

slideshow

Λουκέτο στα γραφεία της Προοδευτικής

Published

on

Εδώ και μερικές μέρες τα γραφεία της Προοδευτικής στην πλατεία Μέμου  έχουν σφραγιστεί. Ο ιδιοκτήτης έχει βάλει λουκέτο και άλλαξε τις κλειδαριές  μετά από δικαστική απόφαση που τον δικαιώνει αφού του οφείλονται ενοίκια 20 μηνών.!!!

Την υποχρέωση αυτή είχε αναλάβει και πλήρωνε ο Δήμος Κορυδαλλού , ο οποίος από το παραπάνω διάστημα σταμάτησε να πληρώνει .

Οι υπεύθυνοι της Προοδευτικής «έπεσαν από  τα σύννεφα » πηγαίνοντας να ανοίξουν τα γραφεία .

«Τρελάθηκα όταν είδα ότι ήταν όλα κλειδαμπαρωμένα και δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα » δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κατσαρός και πρόσθεσε:

«Ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι είχε ενημερώσει σχετικά τον Δήμο Κορυδαλλού , αλλά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε . Τους είχε στείλει και εξώδικο. Τουλάχιστον ας μας είχαν ενημερώσει για να πάρουμε τα μέτρα μας . Ας μας προστάτευαν .Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα  Παίρνω συνέχεια τηλέφωνο τους υπεύθυνους της Δημοτικής Αρχής, αλλά κανένας δεν απαντάει. Δεν θέλουμε την βοήθεια κανενός Δήμου . Εγώ και ο κ. Λεμονής μπορούμε να αναλάβουμε τα έξοδα , αλλά δεν νομίζω ότι είναι συμπεριφορά αυτή. Πιθανόν να έχουν παράπονα από την διαχείριση των χρημάτων προς την ομάδα στο παρελθόν.  Έγιναν όμως κακοί χειρισμοί και τα χρήματα κατέληξαν σε λάθος χέρια . Δεν φταίμε  όμως εμείς, ούτε φυσικά και η Προοδευτική γι’ αυτό….»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply