Connect with us

slideshow

Με το μυαλό στα μπαράζ ο Ίκαρος-διάλειμμα για φιέστα….

Published

on

Έχοντας ξεκινήσει ήδη τη προετοιμασία της ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στα μπαράζ η ομάδα του Ικάρου υποδέχεται σήμερα  την Ειρήνη 2005  στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σε ένα ματς γιορτή για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Στέφανος Φαναρίτης και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει μια πανέμορφη γιορτή με πολλές εκπλήξεις ενώ την απονομή θα κάνει ο δήμαρχος Καλλιθέας και φίλος της ομάδας κ.Δημήτρης Κάρναβος. Ο συνεργάτης του Κώστα Αρζένη στο πάγκο της ομάδας και εκ των ”παλαιών” του συλλόγου Γιώργος Δρακόπουλος δήλωσε:

Ζούμε πράγματι πολύ όμορφες και έντονες στιγμές στην ομάδα μιας και μιλάμε για τον πρώτο τίτλο της.Από την άλλη έχουμε ξεκινήσει ήδη τη προετοιμασία ώστε να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι στη διαδικασία των μπαράζ διεκδικώντας το καλύτερο, όπου εκεί μη ξεχνάμε εκτός από τον εαυτό μας και εμείς και το Κερατσίνι εκπροσωπούμε και το πειραϊκό ποδόσφαιρο και θέλουμε τη συμπαράσταση και στήριξη όλων όσων το αγαπούν επίσης.

Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για να πανηγυρίσουμε όσο και όπως πρέπει με τους φιλάθλους μας και τις οικογένειες μας τον ιστορικό αυτό τίτλο και μετά πάλι τα κεφάλια μέσα για δουλειά. Τ έλος Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στη πολύ καλή ομάδα της Οδηγήτριας που βαδίζαμε σε όλο σχεδόν το πρωτάθλημα χέρι-χέρι. Άλλωστε η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply