Connect with us

4ος Όμιλος

‘O Ηλυσιακός είναι υπεράνω ονομάτων και σχέσεων’

Published

on

Αρκετοί ήταν εκείνοι που μετά την ήττα που σημείωσε ο Ηλυσιακός από τον ΠΑΟ Κρουσώνα βιάστηκαν να ξεγράψουν την ιστορική ομάδα από του Ζωγράφου όσον αφορά την προσπάθεια που κατέβαλε για την παραμονή. Παρ’ όλα αυτά, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες συνέχισαν την προσπάθεια που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, δίνοντας όρκο τιμής ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος προκειμένου το καμάρι του Ζωγράφου να παραμείνει στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, ένα απ’ τα πρόσωπα στο οποίο οφείλεται η πορεία του Ηλυσιακού τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Λιονάκη, ο οποίος καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στη χώρα μας, παλεύει για να παρέχει όσα περισσότερα είναι δυνατόν στην ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr για τη νίκη που σημείωσε η ομάδα του κόντρα στον Ιωνικό την περασμένη Κυριακή, για τη στάση των οργανωμένων φιλάθλων κάνοντας λόγο ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους ενώ απένειμε συγχαρητήρια και στον Κισσαμικό για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: Ήταν μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας που μας φέρνει πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ το τεχνικό επιτελείο και ειδικά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα σε όλους και σε όλα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας για την στήριξη του και να καταγγείλω για άλλη μια φορά τη στάση του συνδέσμου που παρά τα αλλεπάλληλα καλέσματα μου στους υπεύθυνους τους δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο και προτίμησαν στο βουνό κάνοντας την αποχής τους. Το ξαναλέω τελευταία φορά και από εδώ: O Ηλυσιακός είναι ένας και είναι υπεράνω ονομάτων και σχέσεων. Η ομάδα μας έχει όλους ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε. Τους περιμένω λοιπόν στο τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι να δώσουν το παρόν και να χειροκροτήσουν αυτά τα παιδιά που μάτωσαν φέτος στη φανέλα και το μεγαλείο του Ηλυσιακού μας. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κισσαμικού για την άνοδο στην Β’ Εθνική και να τους ευχηθώ καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply