Connect with us

4ος Όμιλος

Ο Σ. Μπαξεβάνος μιλάει stoplekto για την κατάκτηση του τίτλου

Published

on

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Κισσαμικού τα τελευταία 24ωρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το όραμα που σχεδίαζαν οι άνθρωποι του χανιώτικου συλλόγου έγινε πραγματικότητα το απόγευμα της Κυριακής και είναι φυσιολογικό η ικανοποίηση να είναι έχει κυριεύσει άπαντες στην ομάδα. Ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον τεχνικό του σωματείου, Σπύρος Μπαξεβάνος ο οποίος κατάφερε στα δυο χρόνια παρουσίας του στο Καστέλλι μπόρεσε να δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο το οποίο έγραψε χθες την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του.

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr για την μεγαλύτερη επιτυχία που έχει σημειώσει η ομάδα του Καστελλίου τονίζοντας: Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση διότι η ομάδα βιώνει την πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία της. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στα παιδιά διότι η προσπάθεια που κάναμε από τις 20 Ιουλίου απέφερε καρπούς’.

Ερωτηθείς, ποια στοιχεία είναι εκείνα που κρατάει στα δυο χρόνια παρουσίας του στο Καστέλλι, ο Σπύρος Μπαξεβάνος τόνισε: Σίγουρα η στιγμή του πρωταθλήματος είναι η κορυφαία, όμως θεωρώ ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ήμασταν οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια. Εκεί που θελω να επιμείνω όμως είναι ότι το μεγάλο μπράβο τα αξίζουν τα παιδιά που δεν έπαιξαν αρκετά διότι σε αυτούς οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το θετικό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, αφού στήριξαν από την αρχή όλη την προσπάθεια’.

Σε σχετική ερώτηση εάν η επόμενη χρονιά τον βρει στην τεχνική ηγεσία του Κισσαμικού, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: Υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές και νομίζω ότι είναι να γίνει θα γίνει γρήγορα διότι πρέπει να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν’.

Στον επίλογο του ο προπονητής του ‘δελφινιού’ έκανε τη δική του αφιέρωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος λέγοντας: Τον τίτλο τον αφιερώνω στον άνθρωπο μου που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη γυναίκα μου. Εάν δεν με στήριζε αυτά τα δυο χρόνια, δεν θα βρισκόμουν εδώ και οφείλω να της αφιερώσω τον τίτλο διότι περνάει αρκετές δυσκολίες τους τελευταίους μήνες μεγαλώνοντας δυο παιδιά και δουλεύοντας όλη την ημέρα’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply