Connect with us

4ος Όμιλος

Συνάντηση Αγγελόπουλου-Γεωργούλη

Published

on

Συνάντηση περίπου δύο ωρών είχαν ο Πρόεδρος του Εθνικού, κ .Αλέξης Αγγελόπουλος με τον προπονητή της ομάδας Θύμιο Γεωργούλη.

H συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα  με τους δύο άντρες να συζητάνε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για θέματα που αφορούν στον σύλλογο  με την παραμονή να «κλειδώνεται» στο ματς με την Ιεράπετρα. Με δύο ματς να απομένουν  ο κόουτς θα έχει την  ευκαιρία να δοκιμάσει και παίκτες με  λίγο χρόνο συμμετοχής, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως ότι  στόχος και στα δύο ματς δεν είναι η νίκη. Αλλωστε, στο τέλος της χρονιάς, ο προπονητής θα κάνει τη δική του έκθεση για τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να μείνουν ή όχι στην ομάδα και βέβαια θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση με τον κο Αγγελόπουλο.

Δέκα ημέρες εκτός ο Σαμιώτης

Για  περίπου μία εβδομάδα θα μείνει εκτός ο Άκης  Σαμιώτης  που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο άσος του Εθνικού και εκ των αρχηγών της  ομάδας υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού   με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου  μία εβδομάδα κάτι που σημαίνει  ότι θα χάσει το ματς με τη  Τριγλία και θα φουλάρει για το παιχνίδι με τον Εθνικό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply