Connect with us

4ος Όμιλος

Ωραίο θέαμα στο Καστέλλι από Κισσαμικό και Κηφισιά

Published

on

Το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Καστέλλιου αναμετρήθηκαν οι δυο καλύτερες ομάδες του 4ου ομίλου, γεγονός που μαρτυρά ασφαλώς και η βαθμολογική κατάταξη. Ο πρωταθλητής Κισσαμικός φιλοξένησε την Κηφισιά που φιγουράρει στην 2η θέση και αμφότεροι απέδειξαν ότι δικαίως χαρακτηρίστηκαν απ’ όλους με την έναρξη της σεζόν τα ακλόνητα φαβορί για τον τίτλο. Το τελικό 2-2 μαρτυρά την ποιότητα που διαθέτουν οι δυο ομάδες οι οποίες παρότι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στις συνθέσεις τους απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 19′ ο Βέρμπης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βιδάλη και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1. Στην επανάληψη οι Χανιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τσικουδάκη. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε όμως για πολύ αφού στο 60′ ο Ματσούκας με ωραίο σου έκανε το 1-2. Στο 72′ ο Στεφανίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με τον Λώττα να φτάνει κοντά στο 3-2 στο 80′ όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γουμάγια.

Διαιτητές: Φουκάκης, Κουράκης-Νικολακάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κοντοπίδης, Κότσιας, Ζ. Κομπογεννητάκης (75′ Σελινιωτάκης), Λ. Κομπογεννητάκης (46′ Λώττας), Βιδάλης, Ντεντάκης, Μποτωνάκης, Σμίλτος, Τσικουδάκης, Στεφανίδης, Κοκάκης (65′ Κανελλόπουλος)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καραμπάς, Τεγούσης, Έσλερ, Ανδρίκος, Τσιμικλής, Ματσούκας (85′ Γεωργόπουλος), Βέρμπης, Παληαρούτας (83′ Αλμπάνης), Δρυμούσης (69′ Κολοτούρος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply