Connect with us

4ος Όμιλος

Με σούπερ Παναγιωτόπουλο, ο Ατρόμητος 5-2 τον Αστέρα

Published

on

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ατρόμητος Πειραιά επικράτησε με το εκκωφαντικό 5-2 του Αστέρα Βάρης. Αμφότερες οι ομάδες παρουσίασαν πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και απόδειξη αποτελεί η έκταση που πήρε το σκορ. Οι νικητές σε ακόμη ένα παιχνίδι είχαν σε τρομερή ημέρα τον Παναγιωτόπολο αφού ο χαρισματικός επιθετικός σημείωσε δυο γκολ συμβάλλοντας στη νίκη της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 40′ με σουτ του Σάμιου. Στο 50′ 0 Νικολακόπουλος έκανε το 1-1, με τον Παναγιωτόπουλου στο 58′ να σημειώνει με πέναλτι το 1-2. Στο 60′ ο Σωτηρόπουλος έκανε το 2-2, όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 65′ ο Ράπτης έκανε το 2-3. Στο 72′ ο Αργυρίουμ ε ωραίο πλασέ σημείωσε το 2-3, με τον Παναγιωτόπουλου στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό 5-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαννουλάκη στο 85′.

Διαιτητές: Ν. Φωτόπουλος, Λυμπερόπουλος-Βασιλάκης (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κώστας Μπεχλιβανίδης): Καλδέλης, Φύτρος (20′ Νινιός), Μανδύλης, Μαγγίνας (47′ Νικολακόπουλος), Χόρτσας, Νίκου, Γεωργιάδης (62′ Σωτηρόπουλος), Μάγγος, Κωβαίος, Ντάλλας, Κάλφας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιάννης Μωϋσιάδης): Καρνέζης, Μαντζώρος, Γαβαλάς (46′ Γιαννουλάκης), Τούρλος, Τερζής, Στρατής, Καψαλόποδας (55′ Ράπτης), Σάμιος, Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Σουλελές (80′ Μπουλούλης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply