Connect with us

slideshow

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (26/4)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

 

Πειραϊκός – Κύπρος Κορυδαλλού 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του Πειραϊκού με την πρωταθλήτρια Κύπρο  Κορυδαλλού (1-1)

Προηγήθηκαν οι Κορυδαλλιώτες  με τον Σταύρου στο 9’ για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 84’ με τον Μπλέραντ .

Πολύ καλός  ο διαιτητής  Τζιούβελης

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ : Βασιλακάκης Κουρτίδης, Ρεϊσόπουλος  Κουκουνασούλης, Γκούμας, Μπλέραντ, Μιχαλόπουλος, Τζέκα, Σπυριδάκης( 70’ Χρυσαφάκης) , Αποστολάκης( 81’ Σκοπελίτης ) , Μάσιος( 55’ ΣεΪνταράσι) ,

ΚΥΠΡΟΣ : Μηλιώνης, Καΐρης(46’ Βογατσάς) , Μουρτζούκος, Κόμης, Χρούσης, Ταμπάκου, Σκούταρης( 62’ Τζινλής) , Βουλγαρίδης ( 64’Κοντορήγας ) , Ντακόστα , Σταύρου, Καραμάνη

 

ΑΟ Κορυδαλλός- Αστέρας Κερατσινίου 3-2

Δύσκολα ο προβιβασμένος ΑΟ Κορυδαλλός ξεπέρασε το εμπόδιο του αξιόμαχου Αστέρα Κερατσινίου με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9’ με τον Καϊδατζή, για να γυρίσουν οι Κορυδαλλιώτες το ματς με τους Χατζηλία(10’) και Τσιμιλιώτη(45’). Ο Αστέρας έφερε και πάλι το ματς στα ίσια με τον Λαγουμιτζή(54’), για να λυτρώσει τον Κορυδαλλό στο 83’ ο Χατζηλίας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Πούλλια(90’).

Καλός ο διαιτητής Σακκάς.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Τριανταφύλλου, Βέτας(65’ Μάρθας), Τσουκαλάς, Παγουρτζής(59’ λ.τρ. Μωράκης), Ντέλιος, Πούλλιας, Χαντζής, Τσιμιλιώτης(75’ Παγιαζήτης), Λεκάκης, Ευδαίμων, Χατζηλίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαζαρόπουλος, Καραπετσάνης, Βουμβουλάκης, Βασιλικός, Λαγουμιτζής, Μιχαλακάκος, Καϊδατζής, Φλωρόπουλος(29’ λ.τρ. Τζώρτζος, 82’ λ.τρ. Μαρκαντώνης), Λαμπρινάτος, Πολλάτος(80’ Χριστόπουλος), Ζουρούδης.

Θύελλα Κορυδαλλού – Νέοι Ευγενείας 2-0

Νέα σημαντική νίκη για τη Θύελλα Κορυδαλλού που λύγισε με 2-0 τους Νέους Ευγενείας και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την επάνοδο της στην Α’ Κατηγορία .

Στο 10’ ο Καρακασίδης και στο 63’ ο Γκάνι σκόραραν για τους Κορυδαλλιώτες που θέλουν νίκη στον τελευταίο αγώνα με την Αρμενική.

Αψεγάδιαστη η διαιτησία του  Κωνσταντόπουλου.

ΘΥΕΛΛΑ : Σαπάτης, Υφαντίδης, Γαλακτερός( 85’ Κατσούμπης) ,Ευσταθίου, Κατσάρας, Μπούκης, Ηλιάδης( 84’ Παπαδόπουλος) , Χαροκόπος, Γκάνι, Καρακασίδης ,Μαρλαφέκας( 65’ Γκουμαλάτσος)

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ Βλαχόπουλος, Φωτάκης, Ευτυχίδης Ευγενίας, Λοξός, Ντάσης( 67’ Καριντζαΐδης) , Γκολόση, Χριστοδούλου( 84’ Στελλάτος) , Παπανδρέου( 76’ Ρούσι), Νομικός, Πρωτόπαππάς

 

 

Ολυμπιακός Κερατσινίου- Θησέας 0-5

Με πρωταγωνιστή τον Μπαϊραμπά που σημείωσε τρία γκολ (4’, 73’, 89’) ο Θησέας σάρωσε τον Ολυμπιακό Κερατσινίου με 5-0 και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στα πλέι οφ  από την πρώτη θέση.

Τα άλλα δύο γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χαιρέτας Γ.(28’) και Γιάνναρος(72’). Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τους Κουκουβίνο(7’) και Λιμπέσα(90’).

Καλός ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χριστοδουλάκος, Τριανταφυλλόπουλος(46’ Καραγιάννης), Γουλουμής, Μουζακίτης(46’ Τσομάρης), Ρηνιώτης, Κράλλης, Δελής, Πολίτης, Παπαθεοφίλου, Βεντούρης(46’ Καφετζόγλου), Λιμπέσα.

ΘΗΣΕΑΣ: Βλαχουτσάκος Η., Σαρηγιαννάκης,Τσώνης, Κουκουβίνος, Τζεγιαννάκης(75’ Μυλωνάς), Ντούκα, Χαιρέτας Γ. Μαθιουδάκης, Μπαϊραμπάς, Βλαχουτσάκος Γ.(65’ Γιάνναρος), Γκέρτσος(46’ λ.τρ. Σουράνης).

 

Ένωση Α.Α. Ρέντη- ΑΟΑΔ 4-0

Η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη, επικράτησε του ΑΟΑΔ με 4-0 και πάει να παίξει την άνοδο την τελευταία αγωνιστική με τον πρωτοπόρο Καραβά.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Γεωργιάδης(10’, 71’) και από ένα οι  Κουτούζος(37’) και Βασιλόπουλος(58’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Πουλόπουλος.

ΕΝΩΣΗ: Πάπαρης, Σκεντέρας, Θεοχαράκης, Κωνσταντάτος, Ορφανός, Καλικαντής, Γεωργιάδης(77’ Χαλιάσος), Κουτούζος, Βασιλόπουλος(65’ Κουγιουμτζόγλου), Λένγκα, Μυλωνάς(74’ Πόθας).

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς, Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Λόης(46’ Ρενιέρης), Ελευθερίου, Σιμάκος, Βογιατζής, Σεϊχάτ, Αναστασίου(77’ Σκλήρης), Μπάλα, Μιχαήλ(57’ Θεοδωρίδης).

 

Αρμενική – Μιθριδάτης 2-1

Σπουδαία νίκη για την Αρμενική που επιβλήθηκε με 2-1 του Μιθριδάτη και πέρασε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια, καθώς πριν την έναρξη της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε τελετουργικό προς τιμήν των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Αρμενίων, όπου λουλούδια κατέθεσαν σε ένα σχετικό πανό που είχε υψωθεί , οι δυο ομάδες και οι διαιτητές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μέρκο στο 43’, για να ισοφαρίσει ο Μιθριδάτης με τον Σιδηρόπουλο στο 77’. Η λύτρωση για την Αρμενική ήρθε στο 83’, όταν ο Αληφραγκής κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το τελικό 2-1.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Ορφανό.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Ακριτίδης, Συρίγος, Τσαπαριάν(41’ λ.τρ. Κοσταρίδης), Νάκας, ΚΑταραχιάς, Εγκιάν Μ., Αληφραγκής(86’ Τομαράς), Κουτσουράκης, Μοβσεσιάν(73’ Σταυρακάκης), Μέρκο, Αθανασόπουλος.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Μανουλίδης, Λαμπριανίδης, Κρανίδης, Κουιμτσίδης Λ., Κουιμτσίδης Κ., Σαμλίδης, Αξιονίδης, Παρασκευόπουλος, Σιδηρόπουλος, Καστρινόπουλος, Μοσόνικ(35’ λ.τρ. Σκαρποθέος).

* Η διοίκηση της Αρμενικής ευχαριστεί δημόσια την ομάδα του Μιθριδάτη για τη συμμετοχή της στην επέτειο των 100 χρόνων της γενοκτονίας των Αρμενίων.

 

ΑΣ Ποντίων- Πανιώνιος Κερατσινίου 1-0

Χάρη στο γκολ του Θωμαΐδη στο 8’ ο ΑΣ Ποντίων έκαμψε την αντίσταση του Πανιώνιου Κερατσινίου με 1-0 και θα ξεκινήσει τον αγώνα του για την άνοδο από τη δεύτερη θέση των μπαράζ.

Σωστός ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Μουτάφης, Παπαδόπουλος, Πολυχρονάκης, Ραγκαβάς, Τζίτζηρας, Γεργεριτάκης, Αλβανός(65’ Γούτης), Θωμαΐδης(46’ Τζίντζος), Σιάγκας, Κατσαΐτης(78’ Σταματέλος), Παπαλεξάνδρου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπραχίμι, Θεοφανόπουλος, Παλαιολόγος, Αναστασίου Δ.(70’ Κτενάς), Σερεμέτης, Μάνδυλας, Δαμίγος, Κιούσης(46’ Φράγκος), Τσάτσος, Δάππας, Γουναρόπουλος(46’ Κουνάδης).

 

Νέο Ικόνιο- Παντζιτζιφιακός 0-1

Με το γκολ του Μερκούρη στο 70’ ο Παντζιτζιφιακός πέρασε από το Πέραμα λυγίζοντας το Νέο Ικόνιο με 1-0 και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 77’ καθώς είχαν διπλό δοκάρι με τους Ψιλάκη και Ελευθεράκη.

Σωστός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Φραγκάκης, Σαλάτας(60’ Ψιλάκης), Παπασταθόπουλος, Μουτσάι(80’ Τζανόγλου), Χατζηπέτρος, Κέντρος, Χονδρουδάκης Γ., Νικολάου, Ελευθεράκης, Χονδρουδάκης Π., Ασλάνογλου(65’ Ρηγούτσος).

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Αχμέτ, Λίλο, Φράγκος(75’ Προδρομίδης), Μπαγιάτης, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Σέχου(86’ Δαμίγος), Σπανόπουλος Π.(60’ Λαδιάς).

 

 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Αστέρας Νίκαιας 3-1

Ακόμα μια σημαντική νίκη για τον Φοίνικα Αγίας Σοφφίας που επιβλήθηκε του αγνώριστου Αστέρα Νίκαιας με 3-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 με δυο γκολ του Αγοριανίτη(55’, 59’) και ένα του Καλύβα(40’), για να μειώσει ο Αστέρας με τον Υφαντίδη(70’). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι στο 90’ με τον Ιωάννου(απέκρουσε ο Γιώτης).

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Βορδώνη στο 89’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Χασάπης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Γιώτης, Βορδώνης, Μπεναβίδης, Αντωνίου, Χρηστάκης, Κολλυρόπουλος, Σαλλής(62’ Μιντσινίγγος), Μαυροειδής(89’ Μυλωνάς), Αγοριανίτης, Περάμαντζης(75’ Νικηφόρος), Καλύβας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τάκος, Βικάτος(56’ Ιωσηφίδης), Καλογερόπουλος(46’ λ.τρ. Υφαντίδης), Σταμουλάρας, Τσιτούρας, Σπυριδάκος, Πετράκης(62’ Βεκρής), Πλιάγκας, Μπουρογιαννόπουλος, Ιωάννου, Δερβένης.

 

Αργοναύτης- Πολυκράτης 4-0

Δεν δυσκολεύτηκε ο Αργοναύτης απέναντι στον Πολυκράτη(4-0) και οι Χατζηκυριακιώτες απέχουν μια «ανάσα» από τα πλέι οφ.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Κοντάκος(36’, 68’) και από ένα οι Λιβανός(63’) και Σκαρπέλης(82’).

Με εννιά ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι το ματς καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Ζερτίδης(66’) και Κοκοκύρης(78’) και δεν υπήρχαν διαθέσιμες αλλαγές.

Καλός ο διαιτητής Μιχελής.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Καρυστινός, Αναγνώστου, Χειράκης(65’ Παπαματθαίου), Χαλκιόπουλος, Νερσεσιάν, Ροκάκης, Αϊβαλιώτης, Κουρκούλης(56’ Παραγιός), Λιβανός, Σκαρπέλης, Κοντάκος(80’ Σάββας).

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Μαυρόπουλος, Σδρένιας, Δημογιάννης(10’ λ.τρ. Κοκοκύρης), Γκινάι, Χαϊδάκης, Πολίτης, Καραλής, Λιάτσης, Τσεντόπουλος, Καλογερόπουλος(46’ Ζερτίδης), Ζαρίκος.

Αναγέννηση Μοσχάτου- Αστέρια Δραπετσώνας 6-0

Κάνοντας επίδειξη δύναμης η Αναγέννηση Μοσχάτου συνέτριψε με 6-0 τα Αστέρια Δραπετσώνας .

Το σκορ άνοιξε  με πέναλτι ο Ζαχαρίας . Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκε και εξύβρισε τον διαιτητή ο γκολκίπερ Βορίσης και αποβλήθηκε .

Από κει και πέρα οι Μοσχατιώτες με αριθμητικό πλεονέκτημα σημείωσαν πέντε ακόμα γκολ . Δυο σημείωσε ο Βασίλη ( 67’, 89’) , και από ένα οι Ταχιράι 65’, Καραπατάς 83’ και Μοχάμετ 87΄( αυτογκόλ) .

Πολύ καλός  ο διαιτητής Πετρουμιανός.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Σαλομίδης, Λάμπρου , Χύσα( 73’ Καραπατάς) , Ευκαρπίδης, Σφακιανάκης, Κόκκινος, Ζαχαρίας( 72’ Πλάκας) Τόττης Κ., Ταχιράι, Βασίλη, Τόττης Θ. ( 67’ Σινάνι)

ΑΣΤΕΡΙΑ : Βορίσης, Μάγειρας, Μοχάμετ, Σκαρμέας, Λαγάνης  Κ., Μπούτας, Πλέσσας, Παπαχαρίσης, Μέραπ( 70’ Βιτώρης) , Λαγάνης Σ( 67’ Τζήμας) ,  Ζαχαρίας( 36’ Σαμαράς)

 Ατρόμητος Κερατσινίου – Πανφαληρικός 0-1

Ήττα που ισοδυναμεί ουσιαστικά με υποβιβασμό στην Γ’ Κατηγορία , υπέστη ο Ατρόμητος Κερατσινίου που έχασε με 0-1 από τον Πανφαληρικό ο οποίος οριστικοποίησε την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 53’ο Γουνελάς

Σωστός ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Μησιώνης, Γιαννιώτης, Κερασίδης , Ρηνιώτης( 79’ Προκόπας)  Φραντζέσκος, Κουλιζάκης, Θεοδωρακάκης, Πλατής, Καλπουζάνης( 61’ Χατζησταύρου Ζ)  Χαλκιάς Θεοδωρίδης( 12’ λ. Τρ. Χατζησταύρου Η,

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Χατζησταύρου, Σουνόγλου( 54΄Γεννιτσαρίδης) Παπαϊωάννου , Τσελίκια, Τσίρμπας, Γουνελάς,  Δαγκλής, Κοντραφούρης Α., Παραμπάτης, ( 80’ Ιντζόγλου) Καφούρος,( 46’ Τσαλατσάνης) Τουρουτζής

 

Παννεαπολικός – Σπίθα 0-1

Νίκη «χρυσάφι» πέτυχε η Σπίθα με 1-0 μέσα στο «Παντελής Νικολαΐδης» επί του Παννεαπολικού και εκτός απροόπτου αποφεύγει τον υποβιβασμό και θα παλέψει για την παραμονή της στα πλέι άουτ.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Παπαδόπουλος στο 59’

Ο Παννεαπολικός τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες. Στο 69’ αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κουβέλη,  ο Ναρλιώτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 84’ ο Μπολότης που λάκτισε αντίπαλο .

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ : Οικονόμου, Καρβούνης, ( 46’ Βασιλόπουλος) , Ναρλιώτης, Προδρομίδης, Χότζογλου, Πατρίκαλος, Μπολώτης, Ζίου, ( 69’ Παπαδόπουλος, Ζημινόπουλος, Ιμβριώτης, Σιμιτζής( 77’ Αξιώτου)

ΣΠΙΘΑ : Κούμτσιος, Τσαπακίδης, Σέκα, Θεοχαρίδης, Κουρτέσης, Κανταρίδης, Νόκες, Μπεκάκος( 46’ Παπαδόπουλος) Παλατιανός( 90’ Καφαταρίδης) Ντομπρίν, Ηλιόπουλος( 46’ Θεοδώρου )

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply