Connect with us

slideshow

Τα πειραιώτικα του Δαρζέντα

Published

on

Η Θύελλα Μοσχάτου με το ξεκίνημα των πλέι άουτ εξασφάλισε την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία και τη νέα περίοδο. Όλα πιθανότατα θα κριθούν στον αυριανό αγώνα Χαλκηδόνας – Ηφαίστου στον Κορυδαλλό.. Όσο για την Καστέλλα , κανείς δεν περίμενε στην αρχή ότι θα ήταν σε τόσο δυσχερή βαθμολογικά θέση. Ακόμα όμως και με μηδέν βαθμούς ,μπορεί να ανακάμψει …….

Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας όσον αφορά την κορυφή και τις ομάδες που ανέρχονται στην Α’ .Προχθές δεν ξεκαθάρισε τίποτα, αφού νίκησαν και οι τρείς διεκδικητές. Τώρα ΑΟ Καραβάς και Ένωση Ρέντη παίζουν μεταξύ τους στο φινάλε ενώ η Θύελλα Κορυδαλλού αγωνίζεται στη Νίκαια με την Αρμενική. Και οι τρεις λοιπόν μπορεί να τερματίσουν από πρώτοι μέχρι τρίτοι. Στην « ουρά»  η εκτός έδρας νίκη της Σπίθας επί του Παννεαπολικού έφερε τον Ατρόμητο Κερατσινίου πιο κοντά από ποτέ στον υποβιβασμό. …

Στη Γ’ Κατηγορία η εκτός έδρας νίκη του Χατζηκυριακείου το έφερε πιο κοντά στην άνοδο . Και εδώ όλα είναι πιθανά την τελευταία αγωνιστική. Εντυπωσιακή η ανάκαμψη των Φιλάθλων (που μπορεί να πάρουν  την τρίτη προπνομιούχο θέση αν «στραβοπατήσουν » οι Χατζηκυριακιώτες με τον Δία στον Κορυδαλλό)ενώ η Δάφνη Ταμπουρίων έπαθε «καθίζηση» τις δυο τελευταίες αγωνιστικές και από την τρίτη θέση βρέθηκε στην πέμπτη…..

Χαμός έγινε στη λήξη του αγώνα Προφήτη Ηλία – ΑΟ Καραβά Έγινε γενική σύρραξη με το ξύλο να πέφτει άγριο μεταξύ παικτών και παραγόντων και ο διαιτητής  Βικτωράτος να κάθεται μαζί με τους συνεργάτες του στη σέντρα του γηπέδου και να βλέπει τα επεισόδια που διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του . Φώναξε την αστυνομία που ήλθε στο γήπεδο, και όλοι μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να συμπληρωθεί το φύλλο αγώνα  Το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από διόμιση ώρες παρακαλώ. Και ο διαιτητής ουσιαστικά δεν γράφει τίποτα . Αφού δεν αναφέρει ούτε ένα όνομα. Αλλά ακόμα και αυτούς τους οπαδούς που ξεκίνησαν τη φασαρία απέξω , τους περιγράφει  άτομα χωρίς διακριτικά. Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή….

Όσο για τον ποδοσφαιριστή του Προφήτη Ηλία Βισβίκη που επιτέθηκε φραστικά στον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ Κώστα Χολέβα και μίλησε με συκοφαντικά λόγια τόσο για τον ίδιον όσο και για την Ένωση, τον αναμένει  βαριά «καμπάνα» και κάποια άλλα επακόλουθα αφού υπάρχουν και μάρτυρες….

Δεν μπόρεσε να μαζέψει παίκτες η Ένωση Καμινίων στον αγώνα με τον Πυθαγόρα. Μόλις επτά πήγαν στο γήπεδο. Κρίμα  στην προσπάθεια που κάνει ο Δημητρίου….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply