Connect with us

4ος Όμιλος

Το μυαλό στον Ηλυσιακό-Προς παραμονή ο Παπασπύρου

Published

on

Το ματς με τον Κισσαμικό ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στο στρατόπεδο της Κηφισιάς έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου. Το θετικό για τον Δημήτρη Παπασπύρου είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στην επιστροφή του Στασινού ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας και αναμένεται να πάρει και πάλι θέση στο βασικό σχήμα. Αντίθετα, εκτός μάχης έχει τεθεί ο μόνιμος τραυματίας Οσμανάι ο οποίος είχε υποστεί πριν από μερικούς μήνες ρήξη χιαστού καθώς επίσης και ο Μπαντούνας που αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαϊου, οι κυανόλευκοι στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού σκοπού θα πραγματοποιήσουν φιλικό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το οποίο θα λάβει χώρα στις 16.00 στο Ζηρίνειο στάδιο.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που θα τελειώσει το πρωτάθλημα οι κυανόλευκοι θα εξακολουθούν να προπονούνται μέχρι τις αρχές Ιουνίου ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές της διοίκησης αρχικά με τον προπονητή και εν συνεχεία με τους ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από τιμόνι του συλλόγου ο Δημήτρης Παπασπύρου. Άλλωστε, η διοίκηση Γαντζούλα γνωρίζει αρκετά καλά τον Βοιωτό προπονητή και όλα δείχνουν ότι θα τον εμπιστευτεί για τη νέα χρονιά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply