Connect with us

4ος Όμιλος

Ηλυσιακός: Τελικός με Κηφισιά

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηλυσιακού μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο με 1-4. Πάντως, σύμφωνα με τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων, Αλέκο Ρίζο, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ξεχασουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το συγκεκριμένο ματς αφού ακολουθεί το παιχνίδι… τελικός με την Κηφισιά. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής ο οποίος τόνισε:

Το προηγούμενο ματς θα πρέπει να το ξεχάσουμε διότι δεν κάναμε καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά διότι μας περιμένει ένας μεγάλος τελικός. Ότι και να πούμε είναι το ματς της χρονιάς και δουλεύουμε εντατικά για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Οι παίκτες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και περιμένουμε με αγωνία τη συνάντηση της Κυριακής’.

Εκτός μάχης για το εν λόγω ματς έχει τεθεί ο τιμωρημένος Θαναηλάκης καθώς επίσης και ο τραυματίας Παραράς. Αντίθετα, ο Αλέκος Ρίζος θα έχει στη διάθεση του τον Χατζηγιαννακό που εξέτισε την ποινή του. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση νίκης, η ιστορική ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα σημειωθεί στον αγώνα της Γλυφάδας με τον Γιούχτα.

Αντίθετα, εάν οι κιτρινόμαυροι ηττηθούν και ο Γιούχτας δεν χάσει στη Γλυφάδα, τότε οι Ζωγραφιώτες θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν τη Νέα Ιωνία και την Αναγέννηση Ιεράπετρας στο τοπικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, εάν ο Γιούχτας και ο Ηλυσιακός πάρουν από έναν βαθμό τότε θα υπάρξει ισοβαθμία ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους πράσινους να υπερτερούν και να έχουν το προβάδισμα όσον αφορά την παραμονή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply