Connect with us

4ος Όμιλος

Παραμονή για Γλυφάδα-Υποβιβασμός για Γιούχτα

Published

on

Δικαιώθηκε η προσπάθεια που κατέβαλε στο β’ γύρο η Γλυφάδα καθώς με τη νίκη που σημείωσε κόνρα στον Γιούχτα με 3-0 εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Αντιθετα, οι Αρχανιώτες παρότι πάλεψαν δεν κατάφεραν να πετύχουν το διπλό και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα  μαζί με τον Ηρόδοτο μετά την ισοπαλία που σημείωσε ο Ηλυσιακός κόντρα στου Ζωγράφου.. Το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44′ με τον Τσιάτσιο. Στο 84′ ο Πετρόφ έκανε το 2-0, με τον Καραγιάννη στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Αξιζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Ρόβα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3′ Σουτ Κόντι ο Δημαράκης σταθερά

5′ Ο Πετούσης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ με τον Δημαράκη να διώχνει δύσκολα

20′ ο Μάνας επιχείρησε το σουτ όμως ο Δημαράκης έδιωξε δύσκολα και πάλι

24 Σουτ Ηλιόπουλου μεσα απο την περιοχη η μπαλα αουτ. Απανταει στις φασεις ο Γιουχτας

30 Μεγαλη φαση για τους γηπεδους. Ο Κοντι βρηκε ωραια τονΜητρου ο οποιος δεν μπορεσε απο ευνοικη θεση να ανοιξει το σκορ

44 Γκολ η Γλυφαδα. Ο Τσιατσιος με σουτ οβιδα εξω απο την περιοχη νικησε το Δημαρακη κανοντας το 1-0

Ρόβας και Ηλιόπουλος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα να φτάσει στην ισοφάριση που ενδεχομένως ισοδυναμεί και με παραμονή!

84′ 2-0 O AO ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Ο Πετροφ με σουτ μεσα απι την περιοχή νίκησε το Δημαράκη αφού η μπάλα βρήκε δυο φορές το δοκάρι της εστίας του Δημαράκη.

90′ 3-0 Ο ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με γκολ του Καραγιάννη μετά από ασίστ του Κόντι

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΓΛΥΦΆΔΑΣ: Θωμάς, Καραγιάννης, Βαρδακώστας 63 Πετροφ), Παναγόπουλος, Ίλιεφ, Μπούμπας, Τσιάτσιος, Πετούσης (53′ Τσιτοφωτος), Κόντι, Μάνας, Μήτρου (32′ λ.τρ. Σινανι)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Άγγελος Κασσωτάκης-Αλέκος Κούρτογλου) Δημαρακης, Κασσωτακης, Παχάκης, Ιερωνυμάκης 70 Στασινοπουλος), Παναγιωτόπουλος, Χαλκιαδάκης (46′ Κορτσινιδης), Μυλωνάς (57 Ανωγειαννακης), Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος, Ρόβας, Μιχελακάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply