Connect with us

slideshow

Έστειλαν στο νοσοκομείο τον ρέφερι Φουρναράκη

Published

on

Τα θλιβερά επεισόδια σε βάρος του διαιτητή Φουρναράκη μετά τη λήξη επισκίασαν  το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού Πανιώνιου Κερατσινίου – Προφήτη Ηλία .

Όλα συνέβησαν στο 94’, όταν ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ υπέρ του Πανιωνίου  . Οι  φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι είχε λήξει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Τσάδαρης Χ. Την εκτέλεση του φάουλ εκτέλεσε ο Θεοφανόπουλος που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Αμέσως μετά ο Φουρναράκης σφύριξε τη λήξη και φεύγοντας , δέχτηκε επίθεση από παίκτες της ομάδας του Προφήτη Ηλία. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε ότι τον κτύπησαν οι Νο 3 ( Τσάδαρης Χ.) Νο 8 ( Μασρί) και Νο 11( Τσάκωνας) . Επίσης αναφέρει και τον εκπρόσωπο της ομάδας ( άτυπα προπονητή) Ασημομύτη ο οποίος σημειωτέον είναι και αστυνομικός.

Αμέσως μετά ο Φουρναράκης με εμφανή τα σημάδια από τα κτυπήματα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου του έγινα 4 ράμματα στο φρύδι) πάνω από το αριστερό μάτι καθώς ένα ακόμα στο ζυγωματικό. Παράλληλα του τοποθετήθηκε και κολλάρο στο λαιμό. Στη συνέχεια μετέβη στον Αστυνομικό τμήμα όπου έδωσε κατάθεση για να συμπληρώσει στη συνέχεια εκεί το φύλο αγώνα το οποίο έκλεισε στις 21.30 . Πεντέμιση ώρες δηλαδή μετά το τέλος του αγώνα….

Να επανέλθουμε στα αγωνιστικά και να πούμε ότι στο 22’ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι ( χέρι αμυντικού) που εκτέλεσε ο Μάνδυλας , για να αποκρούσει ο Βοστάνης .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Μπραχίμι, Θεοφανόπουλος, Παλαιολόγος( 55’ Κιούσης) Αναστασίου Δ., Σερεμέτης, Φράγκος,  Μάνδυλας, Κανάκης Τσάτσος( 70’ Κλοπώδης) Καρακασίδης, Δαμίγος( 65’ Γουναρόπουλος)

ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ : Βοστάνης Περπερίδης, Τσάδαρης Χ., Τσάδαρης Α., Σεϊζάι, Γεωργακάκος, Αλαϊμπέι, Μασρί, Κίσσας, Τσιριγώτης, Τσάκωνας( 50’ Εστυλιανίδης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply