Connect with us

4ος Όμιλος

Ο πιστολέρο του 4ου ομίλου, Γιάννης Παναγιωτόπολος μιλάει stoplekto.gr

Published

on

Μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα ωστόσο κέρδισε το σεβασμό όλων και αυτό διότι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος Πειραιά όχι απλά έδειξε ότι διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες αλλά κατάφερε να χαρακτηριστεί από τους περισσότερους ως ένα σύνολο που είχε όλα τα εχέγγυα για να κατακτήσει το τίτλο. Απόδειξη αποτελούν τα 58 γκολ που σημείωσε η ιστορική ομάδα με την επιθετική της γραμμή στα περισσότερα ματς να αγγίζει το άριστα. Μεγάλο ρόλο στην λειτουργία της γραμμής κρούσης έπαιξε η παρουσία του πρώτο σκόρερ του 4ου ομίλου, Γιάννη Παναγιωτόπουλου, στην ομάδα ο οποίος με τα 20 γκολ που πέτυχε συνέβαλε τα μέγιστα στην καταπληκτική πορεία που πραγματοποίησαν οι Καμινιώτες. Ο… πιστολέρο των ‘μπλε’ σε δηλώσεις που παραχώρησε σχολίασε το γεγονός ότι κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ξεπερνώντας μια παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας που ονομάζεται, Δημήτρης Βέρμπης ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα. Χαρακτηριστικά, ο Παναγιωτόπουλος υποστήριξε τα εξής: Καταρχήν ευχαριστώ τον Θεό που έμεινα μακριά απο τραυματισμούς και κατάφερα να αναδειχθώ σε πρώτο σκόρερ της κατηγορίας και να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ και την απόδοση που είχα. Βέβαια τίποτα δεν θα είχε συμβεί εάν δεν είχα αυτούς τους συμπαίκτες τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω. Από εκεί και πέρα, νιώθω χαρούμενος που κατάφερα και βγήκα πρώτος σκόρερ, ενώ θέλω να τονίσω ότι πέρα από τον Δημήτρη Βέρμπη που είναι και πολύ φίλος μου, υπήρχαν και πολλοί άλλοι καλοί επιθετικοί στην κατηγορία’.

Ερωτηθείς για την πορεία της ομάδας ο χαρισματικός κυνηγός υποστήριξε: Η ομάδα κατά την γνώμη μου έκανε πρωταθλητισμό οπως δείχνουν τα στατιστικά και τα γκολ. Βέβαια τις περισσότερες φορές τα στατιστικά δεν παίζουν και το σημαντικότερο ρόλο στο ποδόσφαιρο αφού και άλλοι παράγοντες χαρακτηρίζουν την πορεία της ομάδας’.

Σε σχετική ερώτηση εάν θεωρεί ότι η ομάδα του μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε: Εννοείτε για εμένα ότι θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά σε 2 με 3 παιχνίδια δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση και το πληρώσαμε, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω και αυτό να μας στοιχίσει στο τέλος’.

Ερωτώμενος εάν επιθυμεί να παραμείνει σ το σύλλογο τη νέα σεζόν , ο Παναγιωτόπουλος δήλωσε: Μακάρι και θα ήθελα να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Ατρόμητο αλλά αυτό είναι νωρίς να το πούμε από τώρα. Είχα και θα έχω φίλους ότι και να γίνει σε αυτήν την ομάδα.. Επίσης ευχαριστώ τον πρόεδρο και μετα το τεχνικό επιτελείο όπως τους προπονητές και τον γενικό αρχηγό που όλο το χρόνο ήταν δίπλα μας σε όλα τα θέματα’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply