Connect with us

slideshow

Χαμηλοί τόνοι στον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Ξεκινάνε αύριο τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική  και στον Ίκαρο Καλλιθέας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και συγκρατημένη αισιοδοξία το ντέρμπι με το Κερατσίνι , την άλλη Πειραϊκή ομάδα .

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Αρζένης που αναδείχτηκε πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  ( η πρώτη ήταν πέρυσι με το Χαϊδάρι)  χρονιά δήλωσε:

« Ο Ίκαρος είναι μια νέα ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν και είναι πρωταθλήτρια μέσα σε 10 μήνες. Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία και ο σκοπός της ομάδας εν μέρει  εκπληρώθηκε. Αποκτήσαμε υπόσταση. Ο Ικαρος είναι πλέον μία δύναμη του πειραϊκού ποδοσφαίρου. Είναι ο πρωταθλητής. Αυτό ήρθε σαν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και ομαδικότητας. Η ομάδα είναι μιά παρέα. Αυτό δεν ήταν εύκολο ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που φυσικά λόγω των ιδιαίτερων ικανοτήτων τους έπρεπε να τιθασεύσουν το τεράστιο υπερεγώ τους. Τελικά.το καταφέραμε και είμαστε εδώ παρόντες στα μπαράζ. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο Κερατσίνι. το Αιγάλεω και το Ηράκλειο ήταν πανάξιοι πρωταθλητές και σπουδαίες ομάδες. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλό μας Οδηγήτρια. Τώρα το έργο μας δεν είναι εύκολο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την εμπειρία των αντιπάλων μας και ίσως να είμαστε εμείς αυτοί που μειονεκτούμε σε διάφορα ζητήματα.»

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Γιώργος Δρακόπουλος δήλωσε: « Όπως όμως λέει και ο γενικός μας αρχηγός κύριος Χρήστος Θάνος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την καθημερινή του ενασχόληση και συμπαράσταση στην ομάδα στην εκκίνηση έχουμε όλοι από 25% πιθανότητες. Δεν είμαστε αιθεροβάμονες. Ξέρουμε που πατάμε. Φέτος βάλαμε τις βάσεις. Πιάσαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει. Από εδώ και πέρα θα ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας, θα την γιορτάσουμε ποδοσφαιρικά και όπου βγει. Ότι αποτέλεσμα και αν έρθει τελικά. εμείς θα έχουμε κερδίσει πολλά.»

*350 εισιτήρια πήρε ο Ίκαρος για το αυριανό παιχνίδι  και αναμένεται να εξαντληθούν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply