Connect with us

4ος Όμιλος

Ισοπαλία για τον Ιωνικό κόντρα στην Εθνική Νέων

Published

on

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Ιωνικός στο φιλικό που έδωσε την περασμένη Πέμπτη κόντρα στην Εθνική Νέων. Ο Λευτέρης Βασιλειάδης έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ομάδας του, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ομάδα νέων. Αναλυτικά, η σύνθεση του ιστορικού συλλόγου: Ριγανάς, Κατσίκιας, Τσακίρης, Δάρρας, Κρητικός, Παντελίδης, Κυριακίδης, Μιχαλακάκος, Λοιζίδης, Ντούλιας, Ντινιωτάκης. Στο β’ μέρος έπαιξαν Καλτσάς, Σιμιτσής, Αδαμόπουλος, Καιμακαμούδης, Σβόλης, Κόκας, Τουλούφης. Δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου οι Σκαφτούρος, Αθανασόπουλος, Γιακούμπι και Κουσουρής καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γκούμας ‘κατέβασε’ την εθνική ως εξής: Κότσαρης (46΄ Θεοδωράκης), Σάλιακας (46΄ Τζιτζικαλάκης), Κυριακόπουλος (46΄ Τσιμίκας), Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης (46΄ Κουτσοποδιώτης), Καραχάλιος (46΄ Παπασπύρος), Τσατσόπουλος (70΄ Βεργος), Στάικος (46΄ Βελισάρης), Ορφανίδης, Τσολακίδης (46΄ Ξύδας), Γαρεφαλάκης (46΄ Δεληγιαννίδης)

Από εκεί και πέρα, το σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό στους παίκτες, με την προσοχή όλων να στρέφεται στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφορικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ματς με τον Εθνικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω κροτίδων που είχαν εκτοξευθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply