Connect with us

4ος Όμιλος

Σάλπαρε για Γ’ Εθνική το Ηράκλειο

Published

on

Σκοπός του ήταν να τελειώσει την διαδικασία όπως ακριβώς την άρχισε έχοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο λόγος για την ομάδα του Ηρακλείου η οποία μετά τη νίκη που σημείωσε κόντρα στο Αιγάλεω με 1-0, έκανε το 4Χ4 και πλέον μόνο εάν έχει τάσεις αυτοκτονίας δεν θα επικυρώσει το εισιτήριο που οδηγεί στην Γ’ Εθνική. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου παρότι δεν έπιασε την απόδοση που είχε με την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή και πλέον με αέρα έξι βαθμών βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου. Από την άλλη, το Αιγάλεω παρότι στο α’ μέρος είχε σημαντικές στιγμές με τους Λαμπρογεώργο και Κοντιζά, αποχώρησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με σκυμμένο το κεφάλι αποχαιρετώντας την άνοδο καθώς δεν έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων θα διεκδικήσει μέσω της δικαστικής οδού το παιχνίδι αφού αναμένεται να καταθέσει ένταση κατά το Ηρακλείου. Αιτία αποτελεί μια κροτίδα που έπεσε στο γήπεδο λίγα λεπτά μετά το 1-0, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει τον τερματοφύλακα των μπλε, Τσαιλάκη. Ο χαρισματικός πορτιέρο μάλιστα έμεινε για 15 λεπτά στο έδαφος μέχρι να φτάσει στο γήπεδο το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στον Νοσοκομείο Ευαγγελισμό.

Τη στιγμή εκείνη αρκετά μέλη από τις δυο διοικήσεις εισήλθαν στο γήπεδο με το παιχνίδι να διακόπτεται για αρκετή ώρα.  Μάλιστα, οι αψιμαχίες ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν έλειψαν ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία του αγώνα και στο 19′ είχαν την ευκαιρία για να γράψουν το 1-0 όμως το σουτ του Κοντιζά μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με τους παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου να ανεβάζουν στροφές όσο περνούσε η ώρα και να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Στο 62′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, ο Τζανέτος ταλαιπώρησε την άμυνα και παρότι επιχείρησε ένα ασθενές σουτ είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Τσαϊλακη γράφοντας το 1-0.  Στη συνεχεια ακολούθησε η διακοπή λόγω του τραυματισμού, και στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Άγγελου Πυρένη πίεσαν, με τους γηπεδούχους να έχουν ως στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα. Στο 72′ ο Κοντιζάς επιχείρησε το σουτ μετά από ατομική ενέργεια με τον Γιώρα να δηλώνει παρών, ενω λίγα λεπτά αργότερα ο πορτιέρο από την Έδεσσα εξουδετέρωσε το φάουλ του Παπουτσή. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, απόφαση που αμφισβήτησε σε μεγάλο βαθμό η γηπεδούχος ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Αλεξίου υπέπεσε στην εσχάτη των ποινών, όμως ο φύλακας άγγελος της εστίας του Ηρακλείου, Γιάννης Γιώρας, πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στη δεξιά του γωνία διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ηρακλείου κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Τίκα, βρήκε τους νερατζούρι να πανηγυρίζουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Μέρτκολα, Βασίλογλου, Τριανταφύλλου, Τζανέτος (87′ Κατσούλης), Σπανός, Καλημέρης, Αλεξίου, Σαμαράς (51′ Νταβαρίνος), Χίσο, Λαζανάς (46′ λ.τρ. Καλιαμπάκας).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Άγγελος Πυρένης)Τσαϊλάκης (70′ Χατζάκης), Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Κωνσταντόπουλος Π., Τσαρκάνι (64′ Κωνσταντόπουλος Α.), Σταύρου, Κοντιζάς, Μπουγάτσιας, Παπαθανασίου (63′ Βουτυράς), Λαμπρογεώργος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply