Connect with us

4ος Όμιλος

Σταύλας: Παραμείναμε αφοσιωμένοι στο στόχο μας

Published

on

Χαρά και περηφάνια είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στο στρατόπεδο του Ιάλυσου μετά την εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε η νησιώτικη ομάδα τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Το Δωδεκανήσιο ποδόσφαιρο πλέον φοράει τα γιορτινά του αφού μετά από μερικά χρόνια θα έχει και πάλι εκπρόσωπο στα εθνικά πρωταθλήματα και μάλιστα μια ομάδα που δείχνει ότι… διψάει για διακρίσεις. Τη φετινή σεζόν οι νησιώτες παρουσίασαν σταθερότητα από την αρχή και παρά την κριτική που δέχτηκαν κατάφεραν τελικά να πετύχουν το στόχο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε βάση απόδοσης ήταν ο Δημήτρης Σταύλας ο οποίος μοιράστηκε τα συναισθήματα του μετά την νικη που πέτυχε η ομάδα κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας λέγοντας: Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος που ο μεγάλος στόχος της ομάδας που ηταν η άνοδος , επιτεύχθηκε . Συμπεριλαμβανομένων βέβαια και τη άλλων τίτλων που καταφέραμε να κατακτήσουμε. Η χαρα μου ειναι απερίγραπτη’.

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που διέθετε σαν σύνολο ο Ιάλυσος έναντι των υπόλοιπων ομάδα, ο χαρισματικός άσος δήλωσε: Ο Ιαλυσός είχε μια διοίκηση η οποία ηταν απ την αρχή ξεκάθαρη και παντα δίπλα μας προσφέροντας μας οτι χρειαζόμασταν . Είχαμε πολυ καλο προπονητικό επιτελείο και μια ομαδα… δεμένη που δούλεψε πολυ σκληρά για να επιτευχθεί ο στόχος . Αυτο που μας έκανε μα διαφέρουμε απ τις υπόλοιπες ομάδες χωρίς να υστερεί καμία απο αυτές , ηταν οτι παραμείναμε αφοσιωμένοι στο σκοπό μας ακομα και όταν πολλοί πίστεψαν οτι βγήκαμε εκτος στόχου. Εμείς πείσμωσαμε ακομα περισσότερο σε εκείνη το σημείο και δουλέψαμε σκληρά‘.

Σε σχετική ερώτηση εάν η νέα χρονιά θα τον βρει στον Ιάλυσο, ο Δημήτρης Σταύλας υποστήριξε: Επιθυμία μου αποτελεί να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία και πιστευω πως η ομαδα του Ιαλυσόυ θα με βοηθήσει σε αυτο . Προτεραιότητα μου ωστόσο είναι να μιλήσω με την ομαδα που με ανέδειξε και εφόσον συμφωνήσουμε η νέα αγωνιστική περίοδος θα με βρει εκει’.

Στη συνέχεια ο παίκτες του Ιάλυσου έκανε μια ειδική αναφορά στο χθεσινό ματς προσθέτοντας τα εξής:  Για το χθεσινό ματς ήμασταν προετοιμασμένοι γιατι ηταν σα να το είχαμε ξαναζήσει συγκεκριμένα στα μπαράζ στη Ρόδο όπου ο πρωταθλητής κρίθηκε το τελευταίο ματς‘.

Σε ερώτηση τι σήμαινε για εκείνον και τους υπόλοιπους παίκτες του Ιάλυσο να βλέπουν γεμάτο το γήπεδο σε ερασιτεχνικό παιχνίδι, ο Δημήτρης Σταύλας τόνισε: Όσον αφορά για τα συναισθήματα τα δικά μου και των συμπαικτών μου ηταν πολυ έντονα και η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γηπεδο ηταν φαντασμαγορική .Το άγχος μας μεγάλο και η συγκίνηση ακομα μεγαλύτερη καθώς είχαμε να εκπληρώσουμε μια υπόσχεση , οχι μονο στο κόσμο της ομαδα αλλα και ολοκλήρου του νησιού το οποίο εκπροσωπούσαμε‘.

Στον επίλογο του ο άσος του Ιάλυσου έκανε τη δική του αφιέρωση λέγονταςΗ επιτυχία ειναι αφιερωμένη στο κόσμο που μας πίστεψε εξαρχής και ιδιαίτερα στους δικούς μου ανθρώπους που ηταν δίπλα μου και στα ευκολα αλλα κυρίως στα δυσκολα καθώς με στήριξαν ανιδιοτελώς’

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply