Connect with us

slideshow

Τα πειραιώτικα του Αντώνη

Published

on

Στην σχολή προπονητών ανανέωσης ταυτοτήτων που γίνεται στον Πειραιά παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν χθες το πρωί ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας με τον Α’ Αντιπρόεδρο Κώστα Χολέβα .Και οι δυο αναφέρθηκαν στο ρόλο του προπονητή καθώς και στην συμπεριφορά του πάνω σε θέματα βίας. Να σημειωθεί ότι οι δυο υπεύθυνοι της Σχολής ο καθηγητής Μιχάλης Μητροτάσιος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ελλάδος Ευάγγελος Πρόκος  αναφέρθηκαν στην συμβολή της ΕΠΣ Πειραιά στις πάρα πολλές σχολές προπονητών που έχει διενεργήσει τα τελευταία χρόνια. Μόνο  φέτος στον Πειραιά γίνονται μια σχολή UEFA A’ ( A’ φάση) τρεις σχολές UEFA C, δυο διεθνών τερματοφυλάκων Σούπερ Λιγκ καθώς και δυο αναθεωρητικές….

Το Κερατσίνι ξεκίνησε και τελείωσε το πρωτάθλημα ιδανικά . Καλύτερα δεν γινόταν. Αήττητο έχοντας μόνο νίκες και μόνο μια ισοπαλία. Και ήλθε μια ήττα στα μπαράζ για να τα χαλάσει όλα. Γκρίνιες , προβλήματα κλπ. Με το τέλος της σειράς ήλθε και η ξαφνική (;) παραίτηση του προπονητή Σπύρου Αθανασόπουλου .Και πριν καλά –καλά το συνειδητοποιήσουν όλοι , ήλθε το μεγαλύτερο « χαστούκι» . Ο πρόεδρος Αντώνης Τσάτσος ανακοίνωσε την αποχώρηση του. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε με τόση προσπάθεια και κόπο , να πάει χαμένη. Όσοι αγαπάνε την ομάδα να έλθουν κοντά της , μακριά από προσωπικές διαφορές . Διαφορετικά ο κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό….

Στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Προφήτη Ηλία  Χρήστου Τσάδαρη που έγραψε μια επιστολή και καταφερόταν κατά πάντων μετά τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Φουρναράκη, η ΕΠΣΠ  θα μπορούσε να επιβάλλει νέα τιμωρία στον παίκτη. Μέσω όμως της Πειθαρχικής Επιτροπής του δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλέσει προφανώς επειδή θεώρησε ότι οι δηλώσεις έγιναν εν βρασμώ  ψυχής. Δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε την ανδρίκεια στάση του Τσάδαρη που ανακάλεσε  δημόσια , παραδέχοντας  το λάθος του.…

Κλιμάκιο της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΠ με επικεφαλή τον προπονητή Θεολόγο Ρενιέρη ξεκίνησε τις επισκέψεις στις Ακαδημίες των Πειραϊκών συλλόγων με σκοπό να συζητήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν , τους χώρους και τις ώρες που προπονούνται . Η αρχή έγινε με τον ΑΟΚ  Φαλήρου , ένα σύλλογο που δουλεύει μεθοδικά και οργανωμένα πάνω στις υποδομές .Η επαφή αυτή  που θα συνεισφέρει σίγουρα  στην βελτίωση των ακαδημιών, θα συνεχιστεί και με άλλα σωματεία. Συγχαρητήρια στον κ. Ρενιέρη για την πρωτοβουλία του αυτή….

Αναχωρούν  σήμερα για το Βερολίνο ο διεθνής Πειραιώτης Διαιτητής Ηλίας Σπάθας μαζί με τον αδελφό του προπονητή Βασίλη , προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό Κυπέλλου Τσάμπιονς Λίγκ ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα . Ποιος στη χάρη τους….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply