Connect with us

4ος Όμιλος

Διαψεύδει η Κηφισιά

Published

on

Με έκπληξη διαβάσαμε στο έγκριτο αθλητικό site sport24.gr, το άρθρο της 04.06.2015 του δημοσιογράφου κο ΠΑΡΗ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗ για τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, το οποίο αναφέρει ότι ¨ η Κηφισιά αποφάσισε να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική ¨.
Εάν ο εν λόγω δημοσιογράφος ασχολείτο λίγο περισσότερο με το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πέρα απο τον όμιλο που αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ, θα είχε διαπιστώσει ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της ΚΗΦΙΣΙΑΣ τα τελευταία χρόνια διακρίνεται σταθερά, καταλαμβάνοντας επί έξι συναπτά έτη την δεύτερη θέση στον όμιλο των ομάδων της Αθήνας. Επίσης ο εν λόγω κύριος, θα γνώριζε ότι η διοίκηση της ομάδας μας κάθε χρόνο είχε σαν στόχο την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τέλος, εάν ο κος ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ ασχολείται όντως απο κοντά με το ρεπορτάζ του ΑΡΗ, θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζει τις επαφές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους Προέδρους των δύο σωματείων…
Θεωρούμε ότι τέτοια ρεπορτάζ αδυνατίζουν την κοινή προσπάθεια των διοικήσεων των ομάδων για άνοδο στην Football league και ελπίζουμε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δημοσιεύθηκε η ατυχής αυτή ανακρίβεια στο site sport24.gr ήταν η άγνοια και η έλλειψη σωστής πληροφόρησης.
Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Κηφισιάς Αθλητικής Ένωσης
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply