Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Ντούλια

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Γιώργο Ντούλια να παρέμενε στο έμψυχο δυναμικό του Ιωνικού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιστορικός σύλλογος: Με τα κυανόλευκα θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Ντούλιας καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο της Νίκαιας για έναν ακόμα χρόνο. Ο έμπειρος επιθετικός, που την προηγούμενη σεζόν αποτέλεσε την πιο αξιόπιστη επιθετική επιλογή του Ιωνικού, συμφώνησε με τους διοικούντες και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του προπονητή, Λευτέρη Βασιλειάδη.
Ήταν χαρακτηριστική η επιθυμία του παίκτη να δηλώσει “παρών” στην κρίσιμη καμπή που διανύει ο σύλλογος, ενισχύοντας έτσι την “γραμμή κρούσης” των μπλε αλλά και την προσπάθεια για την διατήρηση του βασικού κορμού.

Ο Ντούλιας που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, λίγο μετά την οριστική συμφωνία του με την Διοίκηση, μίλησε στο ionikosfc.gr για την απόφασή του και την χρονιά που ξεκινά.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για μια ακόμα σεζόν στον Ιωνικό. Η περσινή χρονιά μας έχει αφήσει γλυκόπικρη γεύση γιατί από την μια καταφέραμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος -μέσα σε κάποιες αντιξοότητες- παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, από την άλλη δεν καταφέραμε την άνοδο που θέλαμε όλοι μας πολύ! Ελπίζω φέτος, αν και έχει ανεβεί ο βαθμός δυσκολίας, να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε κάνοντας ταμείο στο τέλος. Η προσπάθεια του κόσμου είναι συγκινητική καθώς βγαίνει ακόμα μια φορά μπροστά στα δύσκολα και εύχομαι να τους δίνουμε χαρά κάθε Κυριακή τόσο στο καμίνι της Νίκαιας όσο και εκτός που θα μας ακολουθούν!”

Στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ο Ντούλιας ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού έχοντας πετύχει συνολικά 8 τέρματα, αγωνιζόμενος -μεταξύ άλλων- δίπλα σε Τσίγκα και Κοντογουλίδη.