Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Κηφισιά-ΑΟ Λουτράκι 2-2

Published

on

Χορταστικό ήταν το φιλικό ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΑΟ Λουτράκι με τις δυο ομάδες να μενουν στο ισόπαλο 2-2. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου παρουσίασε θετικά δείγματα γραφής δείχνοντας ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Από την άλλη, οι οράνιε σε ακόμη ένα ματς απέδειξαν ότι και τη φετινή σεζόν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού με όπλο τους την ομοιογένεια και την πολύ καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές δείχνουν ότι θα αποτελέσουν μια από τις καλύτερες ομάδες του 3ου ομίλυο. Στο 38′ ο Χρυσαφίδης με σουτ έκανε το 0-1, με τον Διαμαντόπουλο στο 52′ να γράφει το 2-0. Στο 52′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Καραδέμητρο, με τον ιδιο ποδοσφαιριστή λίγο αργότερα να μειώνει σε 2-1. Στο 71′ οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν χάρις σε γκολ ενός υπο δοκιμήν παίκτη. Στο 86′ η Κηφισιά έφτασε κοντά στην ανατροπή όμως ο Καλογερής είπε όχι σε εκτέλεσε πέναλτι του Τεγούση.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γουμάγιας (77’ Καλδέλης), Γκίκας (74’ Αλεξανδρόπουλος), Βιδάλης (λ.τ. Ρόππας), Γεωργίου (66’ Καρακώστας), Έφλερ (83’ Χρονόπουλος), Τεγούσης, Παλιαρούτας (83’ Ζαρείφης), Καραδέμητρος (74’ Σαλμανάι), Βέρμπης (77’ Δρακόπουλος), Γκέζος (46’ Παναγιωτόπουλος),υπό δοκιμή 1 (67’ υπό δοκιμή 2)

ΛΟΥΤΡΑΚΙ Κόντης (46’ Καλογερής), Χουστουλάκης (63’ Παπαναστασίου), Γκαρμίρης, Σιώκος (74’ Κόσκος), Μαυρέλης (74’ Νώτης), Τσώκος, Παπουτσής (56’ Κωβαίος), Μάγγος (63’ Σπανίδης), Χρυσαφίδης (63’ Ζερβός), Διαμαντόπουλος (63’ Σπέτσι), Χατζηστάμου (77’ Κολοβάκης).