Connect with us

4ος Όμιλος

ΟΦΗ: Μέσα ο Φραγκουλάκης με Εργοτέλη

Published

on

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε απο μια τενοντίτιδα το τελευταίο διάστημα, τέθηκε στην διάθεση του Μουράτ Σεροπιάν για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (13/9) με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (5.30μμ).

Ο έμπειρος μέσος είναι στην αποστολή για το φιλικό, όχι όμως και οι τραυματίες Κουσίδης, Φαζός και Δαμιανάκης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, έχει στην διάθεση του, όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιρστές.
Την πρώτη τους, έστω και ανεπίσημη εμφάνιση με τον ΟΦΗ, αναμένεται να κάνουν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ζντράβκο Πόποβιτς και ο Βασίλης Σαχινίδης. Να σημειωθεί οτι το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, είναι το προτελευταίο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής (27/9). Θα ακολουθήσει και ένα ακόμη το επόμενο Σάββατο (19/9) με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.
Υπενθυμίζεται ότι στο φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ-Εργοτέλης, υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, εκτός απο τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους.
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ όρισε διαιτητή της αναμέτρησης ΟΦΗ-Εργοτέλης τον Μανόλη Μανδαλενάκη, με βοηθούς τους Κώστα Τρουλινό και Νίκο Σπινάκη.