Connect with us

4ος Όμιλος

Πήρε τον βαθμό η Τρίγλια

Published

on

Βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει θέσει υψηλά τον πήχη απέσπασε η Τρίγλια Ραφήνας μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με το Ηράκλειο. Οι κιτρινόμαυροι σε ακόμη ένα ματς αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι και βγάζοντας αρκετό σθένος και αυταπάρνηση πήραν ένα σημαντικό αποτέλεσμα που τους διατηρεί στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι αργά ωστόσο γλύτωσαν τα χειρότερα μετά την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δοκάρι στο 33′ με κεφαλιά του Σαγανά  άνοιξαν το σκορ στο 50′ με πέναλτι του ίδιου ποδοσφαιριστή, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη συγκεκριμένη φάση θεωρώντας ότι ο διαιτητής Γκοβέσης έπρεπε να υποδείξει έμμεσο και όχι πέναλτι. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι κιτρινόμαυροι έκαναν το 2-0 με κεφαλιά του Μειμάρογλου στο 59′. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 60′ ο Μιχελής με σουτ έγραψε το 2-1, με τον Παναγιωτόπουλο στο 71′ να ισοφαρίζει με πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, σε μια φάση που ο ρέφερι εξάντλησε σε μεγάλο βαθμό την αυστηρότητα του.

Διαιτητές: Γκοβέσης, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)-Σταματάκος (Λακωνίας)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Αρχοντάκης): Ιωσήπου, Σπανός, Βασίλογλου, Σιμιτσής (56′ Μιχελής), Μαϊστόροβιτς (89′ Λουσαράκης), Νικολακόπουλος, Αλεξίου, Ευθυμιάδης (56′ Ρούπι), Καλιαμπάκας, Παναγιωτόπουλος, Δημητρίου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Δήμιζας (41′ Περτσάς), Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης, Γούλας, Μάλτζι (79′ Κόντης), Βασιλείου, Σαγανάς (90′ Λαζούρας).