Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός-Ηράκλειο (Live 1-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Η ιστοσελίδα stoplekto.gr βρίσκεται στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και το Ηράκλειο για την 6η αγωνιστική.

Διαιτητής του αγώνα ο Πόγκας με βοηθούς τους Σπανό και Τσιφλάκο (ΣΔ Εύβοιας)

1′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ 1-0. Ο Ντούλιας από δεξιά επιχείρησε ωραία σέντρα και ο Ρόβας που πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ιωνικό.

22′ Σουτ για το Ηράκλειο με τον Αλεξίου, η μπάλα φεύγει άουτ

23′ Σουτ του Κατσίκια ο Ιωσήπου δύσκολα διώχνει

25 Φάουλ του Ντούνη η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ

28 ‘ Ο Ντούλιας πέρασε σαν σταματημένο τον Ντούνη αφήνοντας τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, όμως το σουτ του βραχύσωμου επιθετικού βρήκε σε ετοιμότητα τον Ιωσήπου που έδιωξε κόρνερ

32 Σουτ του Ευθυμιάδη η μπάλα απελπιστικά άουτ

33′ Μεγάλη φάση για το Ηράκλειο. Μετα τη σέντρα του Ρεντζή ο Ρούπι κατέβασε τη μπάλα όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και πέρασε άουτ

36′ Καλή φάση για τον Ιωνικό. Ο Αλέξανδρος Καραχάλιος έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Ιωσήπου σε τρομερή επέμβαση διώχνοντας κόρνερ.

48′ Σουτ του Αλεξίου η μπάλα άουτ

51′ Σέντρα Κυριακίδη από δεξιά κεφαλιά Α. Καραχάλιου ο Ιωσήπου δύσκολα και πάλι σε κόρνερ

53′ Ανάποδο ψαλίδι Ζαφειρίδη ο τερματοφύλακας μπλοκάρει σταθερά.

54′ Σουτ του Αλεξίου η μπάλα μόλις άουτ

74′ Με δέκα παίκτες μένει ο Ιωνικός λόγω αποβολής του Κατσίκια με δεύτερη κίτρινη λόγω αποβολής μετά από μαρκάρισμα πάνω στο Μιχέλη

75′ Το Ηράκλειο ισοφαρίζει με προβολή του Ντούνη μετά από κεφαλιά του Καλιαμπάκα όμως το τέρμα ακυρώνεται καθώς ο Κατσίκιας που είχε αποβληθεί από τον αγώνα δεν είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

85′ Μεγάλη φάση για το Ηράκλειο όμως το σουτ του Καλιαμπάκα περνάει άουτ

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑEΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλιγγίνης, Παντελίδης, Κατσίκιας, Κρητικός, Μιχελής, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Καραχάλιος Α. (78′ Προβατίδης), Ντούλιας (86′ Γεωργακόπουλος), Μιχαλακάκος (49′ Κατσαβριας), Ρόβας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντισα Πέτροβιτς) Ιωσήπου, Ρεντζής, Βασίλογλου, Ντούνης, Σπανός, Ρούπι (62” Παναγιωτόπουλος), Αλεξίου, Δημητρίου (79′ Τζανέτος), Καλιαμπάκας, Ευθυμιάδης, Μιχελής (85′ Λουσαράκης).