Connect with us

4ος Όμιλος

Ξεμούδιασμα με εξάρα

Published

on

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, η ομώνυμη ομάδα, υποδέχθηκε τον Πανακρωτηριακό, ομάδα της Α ΕΠΣ Χανίων όπου κέρδισε με σκορ 7-0.

Ο προπονητής της Επισκοπής μας, Τάκης Γκώνιας, έδωσε χρόνο συμμετοχής, ως επί τω πλείστον, σε παίχτες που, είτε δεν αγωνίστηκαν πολύ στο ματς με τον Ο.Φ.Η, είτε που δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Το σκορ για την ομάδα μας, άνοιξε ο Φοβάκης στο 22’ μετά από ωραία πάσα του Δελήμπαση, ενώ ο Τοπάλι στο 37’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 2-0. Στο 58’ ο Βελονάκης έκανε το 3-0 και στο 66’ ο Τοπάλι με πέναλτι το 4-0 και δύο τα προσωπικά του τέρματα. Ο Μανωλακάκης μετά από ωραία πάσα, ξανά του Δελήμπαση έκανε το 5-0 στο 70’, ενώ ο Φοβάκης έκανε κι αυτός δύο τα προσωπικά του τέρματα στο 74’, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ  στο 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Λαδιανός στο 78’.

Επισκοπή(Τ. Γκώνιας): Κελαϊδής(60’ Χνάρης), Νικηφόρος(19’ λ.τ Ζότο), Μαραθιανός, Ντόε, Παπαδήμας, Τοπάλι, Δελήμπασης, Μανωλακάκης, Βελονάκης(60’ Λαδιανός), Φοβάκης, Βλαβιανός