Connect with us

3ος Όμιλος

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο ΠΑΟ Βάρδας

Published

on

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί ο ΠΑΟ Βάρδας στον 3ο όμιλο εν αντιθέσει με τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν και αφορούν την παραμονή στην κατηγορία. Οι πράσινοι του Ηλία Φωτόπουλου πανηγυρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα επικράτησαν με 2-1 της Χαλκίδας φιγουράροντας πλέον στην 3η θέση έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε επτά ματς. Από την άλλη, ο ΑΟΧ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια μετά το θρίαμβο κόντρα στην Σπάρτη μένοντας στην 7η θέση μαζί με τον ΑΟ Λουτράκι και στους δέκα βαθμούς. Το ματς ξεκίνησε με γκολ αφού στο 3′ ο Σταματάκος έγραψε το 0-1. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 12′ έκαναν το 1-1 με τον Πολίτη, ενώ στο 20′ ο Καζαντζής διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπετανάκης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης (65’ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Ντόμας, Καζαντζής (65’ Γκάτσης), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (87’ Παναγόπουλος)

ΧΑΛΚΙΔΑ (Π. Δημητρίου: Μπαλασάκης (46’ Ντουμάνης), Αχίμαστος, Κατσαρής, Μπακομήτρος, Δημητρίου (46’ Επιτροπάκης), Καραμπάς, Σταματάκος, Βαλκάνος, Αποστολόπουλος, Σκάρος, Κοροβέσης (70’ Τσουκαλάς)