Connect with us

slideshow

Διαφώνησε και συνεχίζει να διαφωνεί για τα μπαράζ η ΕΠΣ Πειραιά…

Published

on

Δελτίο τύπου σχετικά με την διαφωνία της Ένωσης του Πειραιά για το θέμα των αγώνων κατάταξης για άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα καθώς και για την Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 30/11 εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΕΠΣ Πειραιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

• Σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων των Πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. περιόδου 2011-2012, που θα δώσουν αγώνες κατάταξης για άνοδο στη Δ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία, η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με τον Πρόεδρο της κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ εξέθεσε τις απόψεις και τη θέση της για το θέμα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ της 30.11.2011.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ , όπως και ο εκπρόσωπος του Πειραιά στην ΕΠΟ Γ’ Αντιπρόεδρος αυτής κ.Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ πρότειναν να διαχωριστούν κατ’ αρχήν όλες οι ομάδες σε δυο γκρουπ και στη συνέχεια με κλήρωση στο κάθε γκρουπ να καταρτιστούν και να συγκροτηθούν οι όμιλοι για τους αγώνες κατάταξης.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε και όρισε τους ομίλους , χωρίς κλήρωση, διαφωνούντος του κ.Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, που διαχώρισε τη θέση του.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ διαφώνησε και διαφωνεί με τον τρόπο χειρισμού του παραπάνω θέματος από το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Στην ίδια συνεδρίαση της ΕΠΟ ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ έθεσε το θέμα της επιχορήγησης των σωματείων, των εξόδων διαιτητών και παρατηρητών αγώνων της Δ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, καθώς και για τα πρόστιμα στα σωματεία της Δ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, θέματα που είχαν συζητηθεί στη σχετική σύσκεψη με την παρουσία των σωματείων της Δ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π.

 

• Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30.11.2011 στα γραφεία της Ενωσης η προγραμματισμένη αιμοληψία για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Π.Σ.Π. , με την επιμέλεια της κας ΛΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ.Π. και Προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής της.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσήλθαν και έδωσαν αίμα, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαίσθητη και κοινωνική τους πράξη.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί επίσης το νοσηλευτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, που συμμετείχαν στην αιμοληψία, για την άριστη συνεργασία.

Το αίμα προορίζεται για την αντιμετώπιση περιστατικών υγείας ανθρώπων του πειραϊκού ποδοσφαίρου που το έχουν ανάγκη.

 

• Το νέο Καταστατικό της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, εναρμονισμένο με τα Καταστατικά της ΕΠΟ, της UEFA και της FIFA, που είχε εγκριθεί από τη Γεν.Συνέλευση των σωματείων-μελων της, εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά και είναι σε ισχύ.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα εκδώσει σε έντυπα το νέο Καταστατικό, δυο δε αντίτυπα αυτού θα τεθούν στη θυρίδα του κάθε σωματείου, για να τα παραλάβουν με την αλληλογραφία τους.

Το Καταστατικό θα αναρτηθεί επίσης και στο site της Ε.Π.Σ.Π.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply