Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό τίτλου στην Επισκοπή η Τρίγλια

Published

on

Ιδανικός προορισμός φαίνεται πως είναι η Κρήτη για την Τρίγλια Ραφήνας αφού στην δεύτερη τη εξόρμηση στο όμορφο νησί, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επικράτησε με 3-1 της Επισκοπής μειώνοντας τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Φωστήρα στους δυο βαθμούς.Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν και έχοντας σε καλή μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσει τους στόχους του. Αντίθετα, οι Ρεθυμνιώτες παρότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες σε ακόμη ένα ματς δεν τα κατάφεραν μένοντας στους έξι βαθμούς και την προτελευταία θέση γεγονός που δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα για τους μπλε.

Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Αλέξανδρο Δάρρα ο οποίος με ωραίο πλασέ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Γεωργίου. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 31′ έφεραν το ματς στα ίσια με σουτ του Ηλιόπουλου. Από εκεί και πέρα, οι ‘κιτρινόμαυροι’ αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να προηγηθούν και πάλι στο 39′ όταν ο Ανδρέας Μανδύλης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων ως οφσάιντ, με τον Βασιλείου στο 76′ να γράφει το τελικό 3-1. Η Επισκοπή που είχε τις φάσεις για να ισοφαρίσει πίεσε στα τελευταία λεπτά, με τον Σπάσιτς στο 82′ να έχει δοκάρι.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας) Γεωργίου, Σταυρόπουλος (80’ Μανωλακάκης), Αγτζίδης, Μποτωνάκης, Πάτας, Τοπάλι, Γούλας (67’ Βελονάκης), Δελήμπασης, Σπάσιτς, Ηλιόπουλος, Φοβάκης (60’ Κρητικός)ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμαρόγλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης, Γούλας, Κόντης (82’ Κότσι), Βασιλείου (87’ Μουλλάκης), Παπαδόπουλος (70’ Μάλτσι).