Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη στην Επισκοπή ο Ηλυσιακός

Published

on

Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Ηλυσιακού ο Ντε Σόουζα Λουτσιάνο,  η ομάδα από του Ζωγράφου δείχνει να τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού μετά την τεσσάρα στο ματς με τον Ιάλυσο, οι κιτρινόμαυροι πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Επισκοπής επικρατώντας με 2-1.

Το τρίποντο αυτό διατήρησε τον Ηλυσιακό στην 5η θέση με 22 βαθμούς, ενώ οι Ρεθυμνιώτες εξακολουθούν και παραμένουν προτελευταίοι μαζί με το Ηράκλειο έχοντας 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχοντας στον πάγκο τους τον Γιώργο Μανωλακάκη για πρώτη φορά, μπήκαν στο ματς δυνατά και στο 3′ προηγήθηκαν με σουτ του Σπάσιτς, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 18′ με τον Θανόπουλο. Στο 37′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Επισκοπής ενώ ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Δελήμπαση από πλευράς γηπεδούχων να δει το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι του Κουρεπίνη. Τελικά ο Ηλυσιακός στο 69′ κατάφερε να σημειώσει το γκολ της νίκης με τον Θανόπουλο και πάλι να κάνει το 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Μανωλακάκης): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης,Πάτας, Παδήμας, Γούλας, Δελήμπασης, Βελονάκης (54’ Σταυρόπουλος),Τοπάλι (78’ Χαλκιαδάκης), Ηλιόπουλος, Σπάσιτς (71’ Φοβάκης).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κουρεπίνης, Μέξης, Φούντας,Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (68’ Παπαδημητρίου),Γκουτσούλας, Σαμπανέι (84’ Λερογιάννης), Θανόπουλος, Πουλάκος.